Cu lansarea Beta de astăzi pe ChromeOS, Chromebook-urile beneficiază de GeForce NOW. Utilizatorii de Chromebooks se alătură deja milioanelor care folosesc PC, Mac, SHIELD și dispozitive mobile Android și care deja se joacă pe serviciul nostru de cloud gaming cu performanțe de GeForce.

Este foarte ușor să începi. Intră pe play.geforcenow.com și intră în contul tău GeForce NOW. Înregistrarea este simplă, ai doar de ales între un cont Founders membership sau unul gratuit.

Acum este momentul perfect să te alături. Tocmai am lansat un Founders membership pe șase luni care include Hyper Scale Season One Battle Pass și conținut exlcusiv in-game pentru doar $24.95. Valoarea totală fiind de $64.94.

Odată logat, ești la câteva click-uri distanță de un catalog întreg de jocuri. Pentru cea mai bună experiență, vei vrea să faci aceste click-uri cu un mouse cu USB.

Învățat la distanță pe timp de zi, Gaming la distanță pe timp de noapte

Se apropie momentul în care studenții se întorc la școală, alții vor continua să învețe de la distanță, dar indiferent de cum o vor face, tot mai mulți studenți se pot baza pe Chromebooks.

Asta pentru că Chromebook-urile sunt device-uri foarte bune pentru învățat, rapide, simple și sigure care te ajută să rămâi productiv și conectat.

Acum, acestea se transformă instant în device-uri de gaming GeForce mulțumită GeForce NOW.

Toate jocurile tale pe toate device-urile

Milioane de membrii GeForce NOW joacă împreună sau împotriva prietenilor lor – indiferent de platformă, fie că vorbim despre PC, Mac, Android sau, acum Chromebooks. Asta pentru că atunci când faci streaming unui joc folosind GeForce NOW, te joci versiunea de PC din magazine digitale precum Steam, Epic Games Store sau Ubisoft Play.

Acest lucru este excelent pentru dezvoltatori, pentru că își pot duce jocul în cloud, chiar de la lansare, fără să fie nevoie de extra cicluri de dezvoltare.

În același timp, este excelent pentru milioanele de membrii GeForce NOW, care accesează un ecosistem existent și care dispune de peste 650 de jocuri instant, inclusiv peste 70 dintre cele mai jucate titluri free-to-play.

Atunci când jocuri precum Cyberpunk 2077 de la CD Projekt Red se vor lansa, membrii se vor putea juca în aceeasi zi prin GeForce NOW, chiar de pe Chromebook.

Oriunde te duci

Chromebook-urile sunt device-uri ușoare pe care le poți lua după tine oriunde, de acasă, la școală sau la muncă, sau din dormitor în sufragerie. GeForce NOW este companionul perfect pentru Chromebook, pentru tot ce ai nevoie este un mouse. Lansarea beta permite celor care dețin Chromebook-uri să se joace jocurilor lor preferate de PC.

Ia cu tine, progresul, nivelul și personajele de pe desktop pe telefon sau Chromebook, te poți juca direct jocurile pe care le ai digital, deci progresul merge cu tine.

Și mai multe funcționalități de pe PC se mută în cloud

Inima GeForce NOW este gaming-ul pe PC, iar asta înseamnă că vom continua să intrăm în ecosistemul PC pentru a aduce și mai multe funcționalități în cloud.

Utilizatorii de PC sunt foarte familiari cu Steam, iar mulți dintre ei au librării imense de jocuri. Pentru aceștia, am lansat recent Steam Game Sync, prin care își pot sincroniza librăria de Steam cu librăria GeForce NOW. Această funcționalitate a devenit rapid una dintre cele preferate ale membrilor care folosesc PC sau Mac.

În curând, utilizatorii de Chromebook-uri vor putea beneficia dea această funcționalitate.

În ultimele câteva luni, am adăugat două funcționalități GeForce Experience. Highlights care livrează automat momente înregistrate pe care utilizatorii le pot partaja și Freestyle, care oferă gamerilor abilitatea de a customiza cum arată un joc. În săptămânile ce urmează, vom adăuga support și pentru Ansel – o cameră in-game care permite utilizatorilor să facă screenshot-uri de calitate cât mai înaltă. Aceste funcționalități sunt disponibile momentan doar pe PC și Mac, dar vor veni și pe Chromebook în viitoare update-uri.

Mai multe jocuri. Mai multe platforme. Performanță legendară GeForce. Acum și pe Chromebooks. Asta este puterea pe care doar GeForce NOW o poate livra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.