Philips TV câștigă premiile EISA: Best Buy OLED TV și Home Theater TV al anului

0
725
Ascultă acest articol


TP Vision – Philips TV – a ales să utilizeze tehnologia OLED încă de la apariția acesteia, folosită adesea în combinație cu puternicul procesor P5 al companiei și tehnologia exclusivă Ambilight, pentru a oferi rezultate uimitoare.

Televizoarele OLED Philips au stabilit în mod constant noi standarde pentru calitatea imaginii și a sunetului pe piața TV premium, câștigând de-a lungul anilor numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu EISA. În cadrul EISA 2020, Philips a câștigat categoria Best Buy OLED și a stabilit un nou record, câștigând prestigiosul premiu de patru ori la rând, iar la categoria Home Theater TV de trei ori la rând.

EISA (Expert Imaging & Sound Association), cea mai mare colaborare a presei de tehnologie, din 29 de țări și 55 de reviste de specialitate, premiază produsele inovatoare și de vârf cu premiile EISA de aproape 40 de ani.

55OLED805 a fost ales Best Buy OLED TV al anului 2020-2021, juriul EISA a declarat:

“Atât evoluție, cât și revoluție, noul televizor OLED Philips are caracteristicile inteligente specifice Android și suport HDR de la generația anterioară, dar debutează cu o procesare mult îmbunătățită a imaginii bazată pe AI, oferită de procesorul P5 al companiei Philips, oferind imagini 4K HDR de o calitate deosebită, având culori vibrante și claritate a imaginilor în mișcare – este un televizor performant la un preț atractiv.”

65OLED+935 a fost ales Home Theater TV al anului 2020-2021, juriul EISA a declarat:

“Sunetul superior și experiența de vizionare excelentă se îmbină perfect în acest televizor 4K OLED Philips. Sunetul este oferit de sistemul audio 3.1.2 integrat al modelului 65OLED+935, proiectat în parteneriat cu specialistul audio Bowers & Wilkins. Iluminarea ambientală Ambilight pe patru laturi adaugă un alt nivel de imersiune unui televizor home theatre.”

55OLED805 este disponibil la reducere pe marile piețe europene, iar OLED+935 va fi lansat oficial la 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.