OPPO, brandul global de tehnologie anunță că seria Reno4 urmează fie disponibilă în curând și pe piața locală.

După o lansare de succes a seriei Reno4 în China, OPPO lansează noua serie la nivel global. Cu un portofoliu de produse dedicate nevoilor utilizatorilor și caracteristici atrăgătoare, noile produse Reno sunt destinate utilizatorilor români care sunt în căutarea interacțiunii fără cusur cu smartphone-ul lor.

Noua serie Reno4 va oferi multiple posibilități pentru tinerii creatori de conținut video prin compatibilitatea cu rețelele 5G precum și prin noile funcții video din timpul nopții, care vor accelera apariția trendurilor video din era 5G.

Seria Reno continuă misiunea OPPO de a oferi soluții inovatoare create special pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor. În același timp însă noua serie Reno4 integrează și spiritul tânăr în interacțiunea cu produsul, ceea ce se observă în modul de plasare al detaliilor precum și design-ul de produs.

Fiecare model al seriei Reno4, respectiv Pro, Lite și Z, a fost dezvoltat astfel încât să răspundă unor anumite nevoi. Spre exemplu, cei dornici de a realiza clipuri video superbe pe care să le împărtășească instantaneu prin intermediul rețelelor 5G vor fi surprinși de înregistrările video extrem de clare chiar și în condiții de luminozitate extrem de scăzută oferite de Reno4 Pro. Mai mult, utilizatorii vor beneficia de o încărcare ultra rapidă datorită tehnologiei de încărcare rapidă 65W Super VOOC 2.0.

În același timp, utilizatorii care își doresc un conținut ieșit din comun pe canalele de social media, vor descoperi că Reno4 Lite este smartphone-ul ideal pentru realizarea lui. Având numeroase funcții ale camerei care ajută la realizarea celor mai reușite imagini portret, oferă utilizatorilor ocazia de a “Crea live” în fața camerei.

Un design Subțire și Ușor

Produsele din seria Reno4 echilibrează funcționalitatea cu un design subțire și ușor care duce mai departe tendința mondială a design-ului industrial.

Reno4 Pro reprezintă cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare de 65W. Design-ul său ergonomic oferă utilizatorilor o manevrare confortabilă a smartphone-ului prevenind atingerile accidentale ale marginilor ecranului. Mai mult, datorită liniilor fine de design și al materialelor utilizate, smartphone-ul devine un accesoriu al eleganței de îndată ce ajunge în mâinile utilizatorului.

Modelul Reno4Pro va fi disponibil și în culoarea Galactic Blue care, în contact cu razele soarelui, oferă un efect metalizat ce are avantajul de a evita amprentele sau zgârieturile.

Încărcare rapidă de 65W SuperVOOC 2.0

Modelul Reno4 Pro se încarcă complet în doar 36 de minute datorită celei mai rapide tehnologii de încărcare din industrie. Mai mult decât atât, utilizatorii nu doar că sunt scutiți de încărcarea din timpul nopții, dar cu o încărcare de doar cinci minute pot folosi YouTube-ul pe o perioadă de patru ore. În plus, certificarea TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System atestă faptul că încărcarea bateriei este făcută în condiții de siguranță.
Mai multe informații vor fi disponibile în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.