Samsung lansează SmartThings Find, o nouă modalitate prin care utilizatorii își pot localiza rapid și ușor dispozitivele Galaxy

Parte componentă a aplicației SmartThings, SmartThings Find eficientizează procesul de căutare a dispozitivelor Galaxy conectate, utilizând tehnologii precum BLE și UWB

0
925
Ascultă acest articol


Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea SmartThings Find, un nou serviciu prin care utilizatorii își pot localiza rapid și ușor dispozitivele Galaxy . După ce 6 milioane de utilizatori din Coreea, Marea Britanie și SUA s-au înregistrat imediat pentru a accesa acest serviciu, SmartThings Find este gata pentru o lansare globală pe dispozitivele ce dispun de Android 8 sau versiuni mai noi. SmartThings Find utilizează tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) și Ultra-Wideband (UWB) pentru a le facilita utilizatorilor procesul de căutare a smartphone-urilor Galaxy, a tabletelor, a ceasurilor inteligente și a căștilor.

„Utilizând cele mai noi tehnologii BLE și UWB, SmartThings Find va contribui foarte mult la diminuarea stresului în momentul căutării dispozitivelor Galaxy pierdute. Dispunând de un avantaj suplimentar prin utilizarea tehnologiei AR împreună cu hărțile și suportul audio, SmartThings Find reprezintă o soluție vizuală eficientă prin care utilizatorii își pot localiza cu ușurință dispozitivele preferate. Acesta este doar un prim exemplu din categoria noilor experiențe mobile importante pe care tehnologia UWB le va pune la dispoziție oamenilor din întreaga lume”, a spus Jaeyeon Jung, Vice President and Head of SmartThings Team, Mobile Communications Business at Samsung Electronics.

Utilizatorii pot găsi cu ușurință mai multe dispozitive

După finalizarea unui proces rapid de înregistrare, utilizatorii SmartThings își pot găsi cu ușurință dispozitivele Galaxy – de la smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri, până la fiecare cască individuală din pereche. Indiferent de spațiu sau de tipul de produs Galaxy pierdut, serviciul SmartThings Find va ajuta utilizatorii să-și păstreze dispozitivele în siguranță, având o monitorizare clară asupra lor în permanență prin intermediul aplicației SmartThings foarte ușor de utilizat.

Offline nu înseamnă „Off-the-Grid”

Prin intermediul serviciului SmartThings Find, utilizatorii pot localiza cu ușurință dispozitivul pierdut, chiar dacă el este offline . Acest lucru se datorează rețelei de utilizatori SmartThings, care pot ajuta la găsirea dispozitivelor pierdute prin utilizarea în siguranță a propriilor device-uri. Dacă un dispozitiv a fost offline timp de 30 de minute, acesta produce un semnal BLE care poate fi recepționat de oricare smartphone sau tabletă Galaxy din apropiere. Dacă vă raportați dispozitivul ca fiind pierdut prin SmartThings Find, smartphone-urile sau tabletele Galaxy din vecinătatea device-urilor pierdute pot alerta serverul SmartThings cu privire la locația acestora, care la rândul său va anunța deținătorul. Toate datele utilizatorului SmartThings Find sunt criptate și protejate, locația dispozitivului pierdut fiind dezvăluită doar proprietarului acestuia.

Utilizatorii își pot găsi dispozitivul Galaxy rapid prin instrucțiuni detaliate

Localizarea dispozitivului pierdut este acum mult mai ușor de efectuat prin intermediul indicațiilor integrate direct pe hartă și prin capacitatea de a „apela” acest dispozitiv pentru a-l găsi mai repede. Când pierdeți un device, puteți pur și simplu să deschideți SmartThings Find de pe smartphone sau tabletă și să selectați dispozitivul pe care doriți să îl localizați. Smartphone-ul va arăta apoi locația exactă a dispozitivului pe hartă. Atunci când utilizatorul se află în apropierea dispozitivului pierdut, acesta poate opta ca dispozitivul să fie apelat sau doar localizat, utilizând funcția Search Nearby bazată pe tehnologia AR , care afișează o grafică color care crește în intensitate atunci când utilizatorul se apropie de device.

Disponibilitate

Începând de astăzi, va fi lansată o nouă actualizare de software pentru aplicația SmartThings pentru smartphone-urile și tabletele Galaxy care rulează Android 8 sau o versiune mai recentă la nivel global . După aceea, utilizatorii pot accesa serviciul SmartThings Find atingând bannerul din partea de jos a ecranului de start din aplicația SmartThings. În plus, începând cu anul viitor, Samsung va extinde acest serviciu de localizare a dispozitivelor nu doar pentru dispozitivele Galaxy, ci și pentru altele.

„Suntem încântați de faptul că putem colabora îndeaproape cu companii de top din industria de item-finding, atât pentru a extinde această experiență, cât și pentru a eficientiza procesul de căutare a dispozitivelor personale dragi. Așteptăm cu nerăbdare să revenim cu mai multe informații noi cât de curând”, a spus Jaeyeon Jung.

Pentru mai multe informații despre aplicația SmartThings și serviciul SmartThings Find, vă rugăm să accesați aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.