OPPO a anunțat organizarea conferinței sale anuale OPPO INNO DAY 2020 pe 17 noiembrie în Shenzhen, conferință difuzată online, având ca temă centrală „Leap into the Future”. Evenimentul va prezenta cele mai noi idei și inovații OPPO din era Internetului Experimental.

Tony Chen, Fondator și CEO OPPO și Levin Liu, Vicepreședinte și Director al Institutului de Cercetare OPPO, vor prezenta evoluțiile tehnologiilor dezvoltate de companie, precum și filosofia de business în noua eră. De asemenea, în timpul evenimentului, vor fi prezentate cele mai noi trei concepte de produs.

Încă de la prima ediție, care a avut loc în 2019, OPPO INNO DAY a devenit un eveniment de referință al companiei, reprezentând momentul perfect pentru prezentarea celor mai importante inovații din timpul explorării tehnologiilor din viitor. Ediția trecută a pus accentul pe ideea de Internet Experimental. Au fost prezentate multiple gadget-uri printre care se numără și un smartwatch, echipamente 5G CPE, ochelari de realitate augmentată precum și cele mai mari realizări din domeniul încărcării rapide, tehnologia 5G, imagistică și optimizare de software, iar anul acesta vor fi prezentate și mai multe tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații despre OPPO INNO DAY 2020 puteți accesa link-ul https://events.oppo.com/en/innoday2020/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.