Samsung definește experiența unică printr-o tehnologie personalizată, adaptată pentru anul 2021

0
587
Ascultă acest articol


Anul acesta, Samsung a deschis noi drumuri de acces pentru o tehnologie care va defini următoarea eră a inovației mobile. Viziunea Samsung de a conecta dispozitivele inteligente cu telefoanele mobile s-a transformat în realitate, iar pe parcursul ultimilor 10 ani, Samsung a pus bazele celei de-a cincea generație de tehnologie celulară, ajutând la construirea infrastructurii și la democratizarea 5G-ului la nivel global.

Samsung a intuit, de asemenea, potențialul uriaș al unui nou trend în industria de tehnologie mobilă, și anume, smartphone-urile pliabile, categorie lansată pentru prima dată comercial în 2019, odată cu Galaxy Fold. După această premieră la nivel de inovație tehnologică și design, Samsung a plusat în acest segment prin lansarea lui Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold2 în 2020. Ieșind din zona concretă de produs, Samsung și-a orientat eforturile spre a face din lume un loc mai bun și mai sustenabil. În parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), acesta a promovat prin intermediul aplicației Samsung Global Goals cele 17 obiective de dezvoltare sustenabilă, extinzând longevitatea produselor prin crearea de dispozitive realizate din materialele durabile și ecologice.

„Anul acesta a trebuit să ne remodelăm viața, să regândim modul în care operăm și să devenim mai flexibili – iar tehnologia ne-a permis să facem toate aceste lucruri. 2020 ne-a consolidat hotărârea de a valorifica pe deplin puterea și potențialul tehnologiei, oferindu-le oamenilor experiențe personalizate care să le îmbogățească viața prin libertatea de a-și adapta experiențele mobile în așa fel încât acestea să se potrivească cu stilul lor de viață – nu invers. Astfel, le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în 2020. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe începând cu luna ianuarie!“, a spus TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Cu sprijinul inginerilor și dezvoltatorilor săi, Samsung va continua să extindă capabilitățile avansate în materie de AI pe dispozitivele Galaxy, să sprijine cercetarea și colaborarea open source, dar și tehnologii avansate, precum UWB, urmând ca în curând să lanseze capabilități de conectivitate, care vor transforma modul în care oamenii vor deschide ușile sau se vor raporta la experiența auto, facilitând, de asemenea, localizarea rapidă a obiectelor, de la chei, portofel, până la animalul de companie.

Bineînțeles, Samsung va continua să extindă portofoliul de dispozitive pliabile, astfel încât această categorie inovatoare să poată ajunge la un nivel mai accesibil. Și, deși Samsung se mândrește cu funcțiile premium ale camerelor de pe smartphone-urile sale, acesta nu va înceta niciodată să-și depășească performanțele – așa că anul 2021 va fi rezervat unor noi capacități super-inteligente, de calitate profesională, atât pe partea foto, cât și pe cea video. În plus, pentru că Samsung este întotdeauna la curent cu feedback-ul utilizatorilor, va integra unele dintre cele mai iubite caracteristici ale gamei Galaxy Note și pe alte noi dispozitive.

În concluzie, Samsung testează fără încetare regulile existente, știind că tot ce poate face tehnologia este limitat doar de scopul imaginației fiecăruia – iar în cazul Samsung, aceasta nu cunoaște limite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.