Epson deschide un nou centru virtual de soluții industriale în Europa

0
771
Ascultă acest articol


Epson a inaugurat un Centru European de Soluții Industriale (European Industrial Solutions Plus – EISC+), un hub hibrid în care clienți, parteneri și distribuitori pot testa produsele și soluțiile Epson fizic și virtual. Noul Epson EISC+ este situat lângă Meerbusch, Germania, și poate fi accesat virtual în toată regiunea EMEA. Spațiul de 500m² oferă acces la gama completă de soluții de robotică Epson și la alte echipamente industriale specializate, fiind și gazda permanentă a întregii game de roboți SCARA produși de Epson.

Centrul a fost inaugurat în decembrie, iar clienții Epson din toată Europa au acces la specialiști ai companiei care lucrează în cadrul EISC+. Într-o perioadă în care întâlnirile faţă în faţă sunt de regulă evitate, centrul EISC+ oferă noi posibilități de a găzdui ședințe individuale cu partenerii de afaceri și de a explora noi tehnologii prin intermediul unui showroom fizic și virtual.

„Suntem nevoiți să ne obișnuim cu noi moduri de a lucra și de a interacționa unii cu ceilalți,” a declarat Volker Spanier, director Epson pentru soluții robotice în regiunea EMEAR. „Clienții și partenerii Epson sunt o parte esențială a business-ului, motiv pentru care ne mândrim că centrul EISC+ oferă acces mai mare și asistență îmbunătățită pentru clienți și parteneri. Spațiul oferă modalități inovatoare de testare a produselor noastre, clienții pot primi aici sfaturi personalizate de la experții noștri și ne pot împărtăși opiniile și nevoile lor legate de produsele noastre.”

EISC+ Epson a fost prezentat pentru prima dată în noiembrie, în cadrul unui eveniment virtual în care au fost prezentate soluțiile de robotică oferite de companie. Epson a invitat distribuitorii de roboți să experimenteze direct posibilitățile oferite de spațiu pentru a vizualiza produse și a testa noi soluții, iar feedback-ul lor a fost favorabil.

„Flexibilitatea și caracterul hibrid al acestui spațiu sunt ideale pentru prezentarea portofoliului extins de roboți Epson. Este o oportunitate extraordinară în special pentru clienții și potențialii parteneri din zona Benelux,” a spus Paul Johan, director general Hupico bvba, Belgia.

„Avantajele EISC+ sunt clare și avem deja în vedere o serie de clienții care cu siguranță ar beneficia de o sesiune la acest centru. Există posibilitatea de a integra conținut propriu, local, în acest centru, fapt ce ne va permite să câștigăm noi clienți și să venim cu servicii și soluții noi pentru cei existenți,” a declarant Filippe Carrondo, Director General al EPL Mecatrónica din Portugalia.

„Spre deosebire de alte standuri virtuale, acest spațiu ne permite să prezentăm aplicații dezvoltate în colaborare cu Epson. Conceptul ne deschide o lume nouă și suntem încrezători în beneficiile pe care le aduce,” a declarat și Guilio Zunino, Manager pentru Dezvoltarea Afacerilor în cadrul Sinta s.r.l. Italia.

Conceptul EISC+ a fost adus la viață de Format Werbeart, un partener pe termen lung al companiei Epson. Partenerii interesați pot afla mai multe detalii pe link-ul: www.epson.de/industial-solutions-center-plus 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.