Există anumite lucruri pe care Spider-Man trebuie să le facă în Universul Cinematic Marvel. Nu poate face ceea ce s-a făcut înainte în filmele Spider-Man anterioare și trebuie să interacționeze cu universul mai mare de supereroi din care face parte acum.

Aparent, filmele sale trebuie să includă cuvântul „Acasă” undeva în titlu. Spider-Man: Homecoming a fost suficient de adecvat având în vedere modul în care Sony a renunțat la un anumit control asupra slingerului web, astfel încât să poată apărea în filmele realizate de studiourile Disney și Marvel și, bineînțeles, deoarece evenimentul titular al liceului face parte din complotul filmului.

Spider-Man: Far From Home l-a dus literalmente pe Peter Parker (Tom Holland) peste iaz în Europa, oferind o schimbare de peisaj din New York, unde își desfășoară activitatea de obicei, așa că fair-play la acel titlu. De ceva vreme, fanii s-au întrebat ce fel de titlu „Acasă” ar primi următoarea aventură a Web-Head-ului, care ar funcționa pentru linia de poveste multiversă care îl va aduce pe Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina), și Electro (Jamie Foxx) în joc.

Distribuția s-a distrat pe cheltuiala fanilor, vedetele Holland, Jacob Batalon și Zendaya aceștia publicând pe profilurile Instagram trei idei de titlu diferite (și false) care includeau Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Homewrecker și Spider-Man: Home Slice.

Bineînțeles, niciuna dintre acestea nu erau autentice, dar Sony ne-a răsplătit răbdarea prin dezvăluirea titlului real și a unei noi date de lansare evidentă.

Spider-Man 3 din MCU se numește oficial Spider-Man: No Way Home

Pagina de Twitter Sony Pictures a lansat un mic videoclip distractiv care descrie cele trei tinere vedete ale viitorului film cu super-eroi.

Holland iese din biroul regizorului Jon Watts și spune că șefii i-au dat un alt nume fals, ceea ce îi face pe actori să meargă descurajați pe un hol, în timp ce își bat joc de proclivitatea lui Holland pentru stricarea detaliilor MCU.

Apoi merg pe lângă o tablă albă pe care titlul „Spider-Man: No Way Home” este scris în mod vizibil și înconjurat cu pânze.

Se pare, de asemenea, că există câteva semne către alte titluri pe care fanii le-au ghicit în ultimele luni, cum ar fi Spider-Man: Homeworlds și Spider-Man: No Place Like Home.

Marele lucru despre subtitrarea „No Way Home” este că sună cu siguranță ca și cum Peter Parker va trebui să se lupte cu identitatea sa dezvăluită lumii la sfârșitul filmului Far From Home, așa cum nu poate merge înapoi la viața lui așa cum a fost.

Bănuim prin diferite cărți de benzi desenate,  cel mai probabil cu Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) care distruge multiversul de pe WandaVision – el ajunge să călătorească în diferite dimensiuni.

Holland ar putea continua să nege foștii actori Spider-Man, Tobey Maguire și Andrew Garfield, care ar avea apariții, dar multiversul va juca în mod evident un rol în acest capitol următor, ar avea sens să aibă cel puțin camee.

Se pare că Spider-Man: No Way Home are o nouă dată de lansare. Inițial era programat să apară în iulie 2021, dar din cauza întârzierilor COVID-19, a fost împins înapoi la 17 decembrie 2021.

Conform tweet-ului Sony Pictures, filmul ar trebui să ajungă în cinematografe „de Crăciun”, ceea ce ar putea înseamnă că filmul este acum stabilit pentru 25 decembrie 2021.

Oricum ar fi, Spider-Man: No Way Home va fi un film de vacanță și cu toții putem aștepta cu nerăbdare un alt tip în costum roșu care să ne înveselească.

Sperăm că Spider-Man 4 este subtitrat Homebody, așa că Peter Parker poate avea în cele din urmă șansa să se relaxeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.