BRAVIA CORE oferă cea mai bună experiență a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR

0
810
Ascultă acest articol


BRAVIA CORE oferă o selecție vastă a celor mai recente filme lansate, blockbustere și filme clasice – toate integrate pe televizoarele BRAVIA XR. Utilizatorii televizoarelor BRAVIA XR se pot bucura de conținut în Pure Stream – cea mai înaltă calitate a imaginii atunci când vine vorba despre streaming

Realizat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment (SPE), BRAVIA CORE™ este locul în care divertismentul întâlnește tehnologia și a fost dezvoltat pentru a le oferi celor care cumpără televizoarele din noua gamă Sony filme de lung metraj extraordinare și alte tipuri de conținut la cea mai înaltă calitate. Cu o selecție de filme disponibilă pentru toate noile modele BRAVIA XR, precum televizorul nou lansat A90J 4K HDR OLED Master Series sau viitorul model X90J 4K HDR Full Array LED, utilizatorii se pot bucura de o selecție a unora dintre cele mai noi titluri premium și clasice SONY Pictures Entertainment (SPE), precum și de cea mai mare colecție IMAX® Enhanced. BRAVIA CORE este primul serviciu din industrie care dispune de tehnologia Pure Stream™, obținând o calitate excelentă echivalentă cu cea UHD BD, cu streaming de până la 80 Mbps .

Keith Le Goy, Președintele Worldwide Distribution and Networks, Sony Pictures Television: „Îi aducem împreună pe cei mai buni regizori și pe cei mai buni actori și le oferim consumatorilor filme de lung metraj, prin inovația adusă de tehnologiile Sony și prin calitatea de top a televizoarelor noastre. Serviciul video BRAVIA CORE, integrat pe fiecare televizor BRAVIA XR, oferă experiența de top de vizionare acasă.”

Posesorii de televizoare BRAVIA XR pot vizona filme dintr-o selecție de 300 de titluri, inclusiv Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 și Jumanji: The Next Level folosind credite BRAVIA CORE. Sunt incluse zece credite pentru filme la pachet cu televizoarele A90J și Z9J și cinci pentru restul modelelor BRAVIA XR. De asemenea, prin intermediul BRAVIA CORE, aceștia sunt abonați la o selecție uimitoare de filme pentru a se bucura de streaming oricând și ori de câte ori doresc, la o calitate până la 4K HDR.

Pete Wood, SVP, New Media Distribution, Sony Pictures Entertainment: „Sunt aproximativ patru ani de când lucrăm și ne gândim la cum am putea regândi experiența vizonării acasă și la felul în care să oferim o tehnologie excelentă, imersivă, pe care o vedeți de obicei la cinema.”

„BRAVIA CORE este o experiență complet inedită. Utilizatori vor beneficia de cel mai bun conținut pe care studioul îl are de oferit, de la unele dintre cele mai bune și noi lansări, la o serie de producții clasice Sony.”

Pentru o experiență de vizionare cu adevărat captivantă acasă, BRAVIA CORE oferă acces la cea mai mare colecție de filme IMAX Enhanced. Optimizată pentru BRAVIA XR, aceasta livrează imagini remasterizate IMAX® și sunet imersiv, datorită DTS.

Bruce Markoe, Head IMAX Post Production, IMAX Corporation: „IMAX Enhanced este cel mai bun mod de a experimenta divertismentul de succes în afara cinematografelor. Am colaborat îndeaproape cu Sony Pictures și DTS pentru a remasteriza peste 50 de titluri IMAX Enhanced care oferă imagini și sunet de cea mai înaltă fidelitate pe un dispozitiv Sony BRAVIA XR. Suntem încântați să continuăm extinderea colecției IMAX Enhanced pe BRAVIA CORE, și suntem nerăbdători să aducem mai multe elemente pe care consumatorii le apreciază la IMAX pe cele mai bune dispozitive de streaming și divertisment pentru acasă.”

Conținutul înregistrat pe un film IMAX sau folosind camere certificate, cum ar fi Spider-man: Far from Home, are un raport de aspect mai extins care a fost conceput special pentru IMAX, pentru a acoperi o suprafață mai mare a ecranului. Telespectatorii se pot bucura de o experiență cinematografică superioară chiar acasă, inclusiv de filme premiate (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), de producții pline de acțiune (Bad Boys For Life, Baby Driver), dar și de distracție alături de întreaga familie (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village).

„Realizarea filmelor a devenit atât de sofisticată, iar datorită televizoarelor și tehnologiei Sony BRAVIA XR, utilizatorii pot obține acum această experiență chiar acasă”, a adăugat Bruce Markoe.

Cu Studio Access, parte din pachetul BRAVIA CORE, telespectatorii pot accesa o serie de imagini suplimentare din culise, interviuri și multe altele.

BRAVIA CORE este disponibil acum pe toate televizoarele BRAVIA XR. Gama BRAVIA XR se bazează pe noul Procesor Cognitiv XR™, care folosește o metodă de procesare complet nouă ce depășește inteligența artificială convențională, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.

Mai multe informații despre BRAVIA CORE: https://www.sony.net/bravia-core

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.