Ascultă acest articol

I’m no errand boy. And I’m not in this war for Dooku’s politics. I am the leader of the most powerful droid army the galaxy has ever seen!

Generalul Grievous – Asasin de Jedi și marele general al Armatei Separatiste din perioada Războiului Clonelor. În trecut, Grievous era un războinic Kaleesh de pe planeta Kalee, care a fost recrutat de Conte Dooku pentru a-l ajuta să se razbune pe Ordinul Jedi. Lui Grievous i-a fost aruncată în aer nava la ordinele lui Dooku pentru a-l cibernitiza ca să devină cel mai efficient asasin și pentru a fi antrenat mai ușor în artele Jedi de Dooku în luptele cu săbiile laser.

Figurina este o reprezentație perfectă din seria Clone Wars și Revenge of the Sith, dar din păcate Hasbro a cam dat-o în bară cu anumite aspect… înălțimea figurinei nu e deloc scalată cum trebuie pe lângă celelalte figurine cum ar fi o clonă soldat sau un Jedi, un alt punct negativ sunt articulațiile slăbite și lipsa de pivot la glezne, ceea ce îl face cam greu de pozat.

Ca și paint job, îmi place, nu am nimic de reproșat, iar ca și sculpt, din nou, bine realizat și detaliat marca Hasbro.

Articulații, iar aduc vorba, de la șolduri în sus eu zic că e perfect, la picioare e suferința mare, mai ales la zona gleznelor că lipsește pivotul care e esential, iar ca și accesorii, vine cu 4 săbii laser (2 albastre și 2 verzi) împreună cu o pelerină acceptabilă, lipsește semnul său de pe spatele ei dar e OK, e interesant că au adăugat și 4 buzunare pentru depozitarea celor 4 săbii laser și în final un blaster DT-57.

Per total, figurina e OK, dacă aveți răbdare cu ea, se pot scoate pose-uri bune, dar aș fi vrut ca Hasbro să își fi dat interesul mai mult pentru a-i oferii figurinei cele 2 chestii: pivotul de la glezne și înălțimea corespunzătoare (cine știe, poate o să avem un Deluxe în viitor care repară problemele?).

E o adiție OK zic eu la colecție, dar dacă vreți ceva care chiar e executat mai bine și proporțiile pe lângă celelalte figurine Black Series, aș merge pe varianta de model kit de la Bandai (sper să îl prind într-o zi).

May the Force be with you

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.