Astăzi, NVIDIA lansează un nou driver Game Ready pentru Metro Exodus PC Enhanced Edition, o nouă versiune a jocului, gratuită pentru toți cei care dețin deja jocul original. Metro Exodus PC Enhanced Edition îmbunătățește jocul cu NVIDIA DLSS 2.0 în timp ce adaugă noi funcții de ray tracing.

Cel mai bun Metro Exodus de până acum: Ray Tracing îmbunătățit și cu NVIDIA DLSS 2.0

Metro Exodus a fost un titlu flagship pentru ray tracing în timp real, folosind la momentul respective noua tehnologie pentru iluminare globală, crescând semnificativ imersivitatea în shooter-ul horror.

Pe 6 mai, dezvoltatorul 4A Games va lansa Metro Exodus PC Enhanced Edition, care adaugă mai multe efecte ray-traced și un update pentru NVIDIA DLSS 2.0 pentru mai multă performanță și o calitate a imaginii îmbunătățită.

Noile și avansatele efecte ray-traced din Metro Exodus PC Enhanced Edition includ reflexii ray-traced avansate, iluminare globală ray-traced îmbunătățită și introducerea iluminării emisive ray-traced – văzută exclusiv până acum doar în DLC-ul The Two Colonels.

Metro Exodus PC Enhanced Edition rulează exclusiv pe orice GPU capabil să ruleze ray-tracing și este disponibil gratuit pentru toți cei care dețin Metro Exodus deja pe Epic Games Store, Steam, GoG și Microsoft Store și oferit ca o versiune separată.

Mai multe upgrade-uri Game Ready

Printre alte funcții ale driverului Game Ready care nu ar trebui omise se numără:

  • Livrează cea mai bună experiență în Mass Effect Legendary Edition, care se lansează pe 14 mai și Resident Evil Village care se lansează pe 7 mai
  • Suport pentru 5 monitoare compatibile G-SYNC, printre care 24G2W1G8 și AG274US4R6B de la AOC; Asus XG349C, Philips 279M1RV și Samsung LC27G50A.
  • Setări optimizare pentru jocuri, inclusiv pentru Iron Conflict și Teamfight Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.