Ascultă acest articol


E3 s-a întors și aduce vești bune cu RTX. Rainbow Six Siege primește NVIDIA DLSS astăzi; ray tracing și DLSS vor veni într-un patch pentru DOOM Eternal pe 29 iunie și multe altele!

Gamerii GeForce care joacă Rainbow Six Siege primesc un upgrade de performanță astăzi prin intermediul DLSS astăzi!

Rainbow Six Siege adaugă NVIDIA DLSS astăzi, care a fost făcut disponibil prin intermediul unui game patch. NVIDIA DLSS are suport în versiunea Vulkan a jocului și crește performanța cu până la 50% în 4K, făcând plăcile video GeForce RTX să ofere 100+ FPS în 4K.

„În Rainbow Six Siege, reacțiile de fracțiune de secundă pot face diferența dintre câștig sau pierdere. NVIDIA DLSS asigură că beneficiezi de maximul de performanță și calitate a imaginii, astfel încât vitoria să fie mereu la îndemână.” – Anthony De Rochefort, 3D Programmer, Ubisoft

Cu NVIDIA Reflex și DLSS adăugat astăzi, gamerii GeForce beneficiază de cea mai bună experiență de gaming în Rainbow Six Siege pe PC. Rainbow Six Siege este unul dintre cele mai jucate jocuri din ziua de astăzi și a fost pentru foarte mult timp. Popularul shooter tactic este un alt titlu AAA care folosește tehnologie NVIDIA pentru a fi dus la nivelul următor.

Gamerii GeForce care joacă DOOM Eternal primesc o îmbunătățire a calității imaginii cu Ray Tracing și un upgrade de performanță prin intermediul DLSS pe 29 iunie.

DOOM Eternal primește un update care aduce DLSS și reflexii ray traced în joc. Acest lucru se va întâmpla pe 29 iunie.

DOOM este o franciză cunoscută, iar DOOM Eternal s-a lansat anul trecut, ajungând rapid sărbătorit și adorat de toată lumea. Cu motorul de jocuri foarte rapid idTech la bază, DOOM Eternal împinge granițele vizuale și mai departe prin adăugarea de reflexii ray-traced și performanță crescută cu NVIDIA DLSS.

Această implementare continuă seria de implementări NVIDIA DLSS și ray tracing. DOOM este o franciză imensă, iar DOOM Eternal este un alt titlu AAA care s-a îndreptat spre tehnologiile de gaming ale NVIDIA pentru a duce performanța și calitatea imaginii la următorul nivel.

Mai multe noutăți

  • Un nou trailer pentru titlul cu RTX, Icarus, care a fost anunțat recent la Computex
  • NARAKA: BLADEPOINT care include NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex anunță lansarea globală pe 12 august 2021
  • Titlurile Call of Duty: Warzone și Call of Duty Black Ops Cold War care au NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex anunță sezonul 4 începând de pe 17 iunie.

 A fost un an foarte mare pentru E3, cu anunțuri precum Battlefield 2042, noul joc Marvel’s Guardians of the Galaxy și multe altele. Toate acestea, dar vara de PC gaming abia a început!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.