Farming Simulator 22: Trailer Cinematic, Data de Lansare și Culturi Noi Dezvăluite

0
569
Ascultă acest articol


Cultivăm momente de neuitat! Și culturi noi – GIANTS Software dezvăluie azi trei culturi noi disponibile în Farming Simulator 22, data lansării jocului și un nou Trailer Cinematic ce vă prezintă noua generație de fermieri în acțiune. Farming Simulator 22 va fi disponibil pe 22 noiembrie pentru PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, și Xbox One.

Gata de cules: struguri, măsline și sorg

Fermierii virtuali pot acum planta și culege struguri pentru a produce un suc delicios sau măsline pentru cel mai prețios ulei, totul mulțumită noilor lanțuri de producție prezente în joc. Sorgul a fost adăugat paletei de culturi arabile. Odată cu ele apare și necesitatea unor noi categorii de mașini agricole. Noul Holland Braud 9070L va culege strugurii, fiind doar una dintre mașinile agricole adăugate în Farming Simulator 22.

Trailerul CGI ne arată afacerea familiei
Din moment ce noua generație de fermieri pășește pe urmele vechii generații, în viața reală sau în Farming Simulator, clipul video ne prezintă tatăl și fiica lucrând împreună pe câmp, vara sau iarna, bucurându-se de strugurii recoltați. Povestea emoțională din clip dezvăluie de asemenea mașinile agricole Mack, o nouă companie prezentă în joc. Noul Farming Simulator 22 va fi disponibil în și mai multe regiuni pentru și mai mulți jucători, invitând generații noi să învețe despre agricultură și să cultive împreună momente de neuitat în multiplayer.

Farming Simulator 22 disponibil pentru precomandă

„De azi începem și se poate da startul precomenzilor” a afirmat Christian Ammann, CEO GIANTS Software. „Sperăm că fanii sunt bucuroși să vadă că am ajuns în acest moment important și se vor delecta cu noul trailer cinematic pe care l-am lansat, pentru veni în întâmpinarea atât vechilor, cât și noilor fermieri.”

Toate precomenzile pentru Farming Simulator 22 includ pachetul CLAAS XERION SADDLE TRAC care conține CLAAS XERION 4200 SADDLE TRAC plus încă patru mașini agricole marca KAWECO. În funcție de regiune, jocul va avea o anumită marcă de tractor pe copertă, în România fiind modelul Fendt 900 Vario. De asemenea, o ediție de colecție pentru PC înfățișând tractorul Case IH va fi disponibilă la lansare și va include o lampă de semnalizare ce reacționează în timp real cu cea din joc.

Mai multe caracteristici ale jocului și mai multe detalii vor fi dezvăluite cu ocazia FarmCon, evenimentul oficial anual dedicat comunității jucătorilor, dezvoltatorilor și modderilor de Farming Simulator. FarmCon 21 va fi un eveniment integral online, cu transmisii video live timp de mai multe ore în fiecare zi în perioada 21-23 iulie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.