Pentru majoritatea dintre noi, a fost o iarnă lungă și solitară. Deși este posibil să nu ne simțim complet pregătiți pentru reluarea interacțiunii sociale, este momentul să ne bucurăm din nou de destinațiile preferate și de momente frumoase alături de prietenii apropiați. Așa că putem începe, treptat, să reluăm obiceiurile care ne aduc bucurie, prin sărbătorirea alături de un pahar cu vin pe balconul locuinței, alături de un playlist Spotify special realizat pentru a începe weekend-ul într-o notă pozitivă.

Noua boxă Sonos Roam, inteligentă și ultraportabilă cu sunet uimitor, este proiectată atât pentru momente petrecute în interior, cât și pentru exterior. Fie că este vorba despre știrile la radio ascultate la cafeaua de dimineață, un podcast pentru momentele în care vă ocupați de grădinărit pe terasă sau un audiobook într-o sâmbătă după-amiază liniștită, Roam oferă o experiență de audiție premium pentru a completa momentele magice de vară, pentru a partaja orice conținut audio direct de pe smartphone, din doar câteva mișcări. Când vine vorba de umiditate, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Roam este rezistentă atât la apă, cât și la praf.

Sonos și-a propus să proiecteze prima boxă ultraportabilă pe care să vă doriți să o luați oriunde – și una pe care să o folosiți inclusiv acasă. Cu un sunet uimitor și puternic pentru dimensiunea sa, configurare rapidă, fără efort, control intuitiv, toate ambalate într-un design premium, ultra-ușor, ultra-portabil, elegant, dar durabil, cu o greutate redusă, Sonos Roam aduce un sunet excelent în bucătărie, balcon sau terasă, în parc, pe plajă – oriunde vă va duce următoarea aventură – și înapoi acasă. Sonos Roam este disponibilă la un preț de 889 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.