Ascultă acest articol

Kingston Digital Europe Co LLP, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunță disponibilitatea SSD-ului DC1500M, un model U.2 NVMe dedicat centrelor de date. Folosind un design PCIe NVMe Gen 3.0 x4, DC1500M oferă performanțe IO aleatorii previzibile, precum și latențe previzibile pentru o gamă largă de sarcini de lucru.

“DC1500M oferă suport multi-namespaces fiind astfel ideal pentru medii precum virtualizare sau găzduire web”, a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager Kingston EMEA. “De la servicii cloud de înaltă performanță, capturi media și fluxuri mari de date până la aplicații big-data, DC1500M stabilește standardul pentru aplicațiile în care serviciul QoS și predictibilitatea performanței sunt primordiale. Centrele de date au nevoie de unități fiabile, cu un factor de formă uşor de reparat şi opţiuni enterprise care facilitează menţinerea unui nivel ridicat de service”.

DC1500M este construit având în vedere performanța pe termen lung, oferind din start o performanță de top prin utilizarea interfeței PCIe Gen 3.0 x4 NVMe. Astfel se asigură un randament ridicat și o latență scăzută în platformele noi sau deja existente ale sistemelor centrelor de date. SSD-ul oferă latențe constante de citire/scriere de <110 µs și respectiv <206 µs.

În plus, adoptarea formatului U.2 permite serverelor și matricelor de stocare actuale Gen 3.0 și Gen 4.0 să utilizeze imediat sloturile PCIe și U.2 existente, menținând în același timp funcționalitatea unităților hot-pluggable.

Bazându-se pe succesul SSD-urilor Kingston U.2 NVMe lansate anterior, noua unitate DC1500M se mândrește cu funcții avansate, de tip enterprise, pentru a spori performanța pe termen lung, în medii cu cerinţe ridicate. Acestea includ protecție end-to-end, multi-namespace management, protecție împotriva pierderilor de energie(PLP) și monitorizarea telemetriei pentru o fiabilitate mai mare a centrului de date.

DC1500M se alătură unităților NVMe DC1000B, SSD-urilor SATA din seria VMware Ready ™ DC500 și DC450R, pentru a forma cea mai completă gamă de soluții de stocare enterprise din piață.

Unităţile beneficiază de asistență post și pre vânzare, dar și de o garanție limitată de cinci ani1. DC1500M este disponibil în capacități 2 de 960TB, 1.92TB, 3.84TB și 7.68TB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.