ADATA lansează primul modul de memorie overclockată compatibilă cu noile procesoare Intel Xeon W

Modulele DDR5 5600 R-DIMM overclockate extind aplicațiile pentru stații de lucru și oferă performanțe stabile de mare viteză

0
319
Ascultă acest articol


ADATA® Technology Co., Ltd., una din cele mai cunoscute companii producătoare de module de memorie din lume și partener aprobat Intel, a anunțat lansarea primului modul de memorie DDR5 5600 R-DIMM overclockat, compatibil cu cea mai nouă generație de procesoare Intel Xeon W-3400 și Intel Xeon W-2400. Intel a lansat recent noile procesoare Intel® Xeon® W care vor înlocui generația anterioară Intel® Core™ X-Series pentru segmentul HEDT/Workstation. În plus față de stabilitatea și performanța solidă oferite de procesoarele Xeon® W, Intel a adăugat și suport pentru overclocking pentru a optimiza sarcinile de lucru extreme. Prin urmare, ADATA conduce industria și preia inițiativa în extinderea aplicațiilor pentru stații de lucru prin lansarea memoriilor DDR5 5600 R-DIMM overclockabile.

În fața unor operațiuni de calcul și a unor cerințe de procesare a datelor din ce în ce mai mari și mai complexe, configurațiile hardware high-end de înaltă calitate și capacitatea de extindere exemplificate de stațiile de lucru nu mai pot satisface pe deplin cerințele pieței. Deși producția de memorii R-DIMM overclockate reprezintă un proces riguros, acestea oferă o calitate mai uniformă și performanțe mai bune decât memoriile standard pentru stații de lucru. Eficiența multitasking-ului și procesarea grafică sunt, de asemenea, îmbunătățite semnificativ și pot fi aplicate la grafică 2D și 3D, analiza simulărilor sau editarea video. Memoria ADATA DDR5 5600 R-DIMM poate atinge viteze de 5600 MT/s și utilizează SK Hynix A-die care crește lățimea de bandă cu 28% și reduce latența cu 12% în comparație cu memoria nativă 4800 R-DIMM. Este disponibilă în capacități de 16GB și 32GB și este pregătită pentru Intel® XMP 3.0 pentru a suporta mai ușor overclocking-ul memoriei RDIMM, oferind profesioniștilor atât performanțe ridicate datorită vitezelor mari ale memoriei, cât și fiabilitate datorită memoriei ECC RDIMM.

În plus, memoriile ADATA DDR5 5600 R-DIMM dispun de un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) pentru a stabiliza alimentarea cu energie, precum și de mecanisme duble de corecție a erorilor On-die ECC și Side-band ECC pentru o protecție completă și o precizie îmbunătățită în timpul procesului de transmitere a datelor. Fiabilitatea ridicată și durabilitatea memoriilor ADATA DDR5 5600 R-DIMM overclockate îndeplinesc cerințele stricte ale stațiilor de lucru comerciale și oferă profesioniștilor o gamă mai largă de opțiuni. 

Modulele ADATA DDR5 5600 R-DIMM overclockate vor fi disponibile din luna aprilie 2023. Modulele de memorie DDR5 4800 R-DIMM compatibile cu platforma Intel Xeon®, sunt disponibile deja pentru achiziționare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.