DLSS continuă să capete amploare cu jocuri mari, francize majore, creștere incredibilă a performanței și o calitate excelentă a imaginii!

Atât NVIDIA DLSS, cât și Reflex vor fi disponibile în Battlefield 2042, următorul titlu din franciza Battlefield. DOOM Eternal tocmai a primit un update care a adăugat ray tracing și NVIDIA DLSS.

Battlefield 2042 este experimentat cel mai bine pe o platformă de gaming GeForce

Ieri seara, prietenii noștri de la Electronic Art și DICE au anunțat că NVIDIA este partenerul graphic oficial pentru Battlefield 2042 pe PC și suntem încântați să aducem NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex în acest joc mult așteptat. Battlefield V a fost primul joc făcut pe motorul Frostbite care a adăugat DLSS, Anthem a fost cel de-al doilea, iar Battlefield 2042 este numărul trei.

Gamerii GeForce RTX vor primi o experiență în Battlefield 2042 care nu se compară cu nimic – cu o latență scăzută datorită NVIDIA Reflex și un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii datorită DLSS. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care GeForce este cea mai bună platformă de gaming.

Gamerii GeForce care joacă DOOM Eternal au primit un update

Bethesda Softworks, id Software și NVIDIA au lucrat împreună pentru a aduce NVIDIA DLSS și ray tracing în DOOM Eternal și a fost lansat seara trecută printr-un patch. Gamerii care se joacă pe platforma GeForce RTX au primit un upgrade instant – grafică mai bună cu reflexii ray traced și performanță mai mare fără a sacrifice calitatea imaginii cu DLSS.

DOOM este o franciză cunoscută, iar DOOM Eternal s-a lansat anul trecut spre adorarea fanilor și aprecierea criticilor. Cu motorul foarte rapid idTech la bază, DOOM Eternal impinge granițele vizuale și mai mult cu adiția reflexiilor ray-traced și NVIDIA DLSS pentru creșterea performanței. Wolfenstein: Youngblood a fost primul joc făcut cu id Tech care a adăugat ray tracing și DLSS, DOOM Eternal este al doilea.

Gamerii GeForce primesc o experiență în DOOM Eternal care nu se compară cu nimic – cu un număr mare de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii cu DLSS și reflexii ray-traced. Un alt motiv pentru care GeForce este cea mai bună platformă de gaming.

Nu uita că Rust primește DLSS joi

Nu uita că gamerii care joacă Rust pe platforma GeForce RTX primesc un upgrade instant joi, datorită DLSS.

Cu DLSS și Reflex, gamerii GeForce RTX beneficiază de o experiență incomparabilă în Rust – cu o latență scăzută datorită NVIDIA Reflex și un număr mare de cadre pe secundă fără a schimba calitatea imaginii datorită DLSS. Iar acesta este incă un motiv pentru care GeForce este cea mai bună platformă de gaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.