Ascultă acest articol


Anticipatul sezon 7 vine la E! cu noi cazuri, noi soluții inovative și o dovadă în plus că Dr. Paul Nassif și Dr. Terry Dubrow își merită locul printre cei mai bun chirurgi din lume. Talentul și priceperea lor din sala de operații sunt susținute de camaraderie din afara sălii de operație, din 11 iulie, duminica, de la 22:00, la E!

Noile cazuri aduc în lumina reflectoarelor persoane care au avut parte de operații chirurgicale eșuate, cu rezultate surprinzătoare, dar și pacienți ce caută soluție pentru un defect genetic, ori în urma unor accidente cu urmări fizice dar și pshice. Printre noii pacienți se află un bărbat rămas cu o gaură în abdomen după un accident, un bărbat cu un nas cu un defect congenital și o femeie care crede că mastectomia sa nu a fost o operație încununată cu succes.

Printre premiere se numără și episoade tematice precum: “I Got Dumped Because of My Plastic Surgery”, “I Should Have Done My Homework” și “Surgical Secrets Revealed”. Acest sezon îi determină pe medici să caute și să inoveze noi proceduri medicale și noi tratamente pentru unele dintre cele mai complicate cazuri cu care s-au întâlnit în carieră.

În iulie, numai la E!, în al șaptelea sezon, cunoscuta echipă continuă să sfideze șansele și să repare ce aparent nu poate fi reparat, să remedieze consecințele unor operații estetice de coșmar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.