Ascultă acest articol

Vara vine la DIVA cu un nou sezon al serialului The Outpost/”Avanpostul”, o producție fantasy îndrăgită de fani. Sezonul 3 din Avanpostul începe la DIVA din 17 iulie și sunt difuzate câte dpuă episoade, în serile de sâmbătă, de la ora 20:00!

Echipa MovieNews.ro a participat la interviul de pe platourile de filmare din Serbia, alături de actorii din rolurile principale, Imogen Waterhouse (Gwynn Calkussar), Aaron Fontaine (Tobin) și Georgia May Foote (Falista).

Întrebare: Georgia, ce te surprinde cel mai mult sezonul acesta?

Georgia: Sunt foarte fericită că m-am alăturat echipei din Avanpostul. Cred că este un moment perfect să mă integrez. Acțiunea este intensă, multe situații dramatice și am și cei mai buni colegi. Este minunat să te alături unui show în care toată lumea este foarte pregătită.

 

Întrebare: Personajele voastre par că formează un triunghi amoros în noul sezon. Eu cred că este mai mult despre politică și lupta pentru putere. Voi cum vedeți situația?

Aaron: Ai dreptate! Este politică amestecată cu dragoste. Tobin trebuie să aleagă între dragoste și rațiune și generează o situație greu de suportat. Trebuie să se maturizeze și să ia o decizie. O întrebare foarte bună!

Imogen: Da, este lupta dintre ce îți dictează inima și ce își dictează conștiința. Ori faci ce e bine pentru tine, ori faci ce e bine pentu ținutul tău. Intrarea Falistei în peisaj nu face decât să agite apele și mai mult.

Georgia: Cred că toți o văd pe Falista ca oportunistă, dar eu cred că are sentimente curate pentru Tobin. Cred că acesta este motivul pentru care nu renunță.

 

Întrebare: Pare că Gwynn aterizează prea des în triunghiuri amoroase, după ce sezonul trecut părea că este între Talon și Garret, acum între Falista și Tobin. Crezi că va găsi o iubire doar pentru ea? Ce părere ai despre noul triunghi în care a intrat?

Imogen: Pare că pentru Gwynn aceste triunghiuri nu contează, pare că nimic nu stă în calea ei. Cred că este foarte tânără și are multe de învățat despre iubire și despre ce sunt oamenii dispuși să sacrifice în numele ei. Are o responsabilitate enormă în Avanpost, este extrem de implicată pe acel plan. Pe de altă parte, nici respingerea lui Garret nu a ajutat-o să își coboare garda. Pare că este puțin temătoare să se mai încreadă în altcineva.

 

Întrebare: Imogen și Aaron, ați jucat în două sezoane de succes, vă simțiți responsabili să livrați mai mult pentru a nu dezamăgi fanii?

Imogen: Mă bucur că există așteptări mari de la noi. Pentru cei care au urmărit producția încă de la primul sezon, sezonul acesta sigur vă va da pe spate!

Aaron: Mereu mă simt responsabil în acesată privință. Am urmărit sezonul doi, am cautat metode de perfecționare. Cred că sezonul doi este bun, dar sezonul trei sigur îl va întrece!

 

Întrebare: Imogen, tu ești regizorul episodului 9 al acestui sezon? Cum a fost experiența din spatele camerei pentru tine?

Imogen: Da, episodul 9 este regizat de mine. Actorii sunt foarte rebeli. Glumesc! A fost o experiență unică. Am simțit susținerea echipei de filmare, toți ca o mare echipă ce muncesc pentru un scop comun. Echipa de filmare muncește enorm și a fost o onoare să îi am alături în primul meu rol ca regizor.

 

Întrebare: Cum a afectat pandemia viețile voastre, munca pentru acest show și alte proiecte în general?

Imogen: Port mască și încerc să mă adaptez noii lumi în care trăiesc. Au existat multe schimbări pe platouri, am fost testați zilnic, am primit consulturi medicale. Toți am lucrat în siguranță.

Aaron: Eu m-am obișnuit cu aceasta direcție generală și universală. Am decis să fiu responsabil pentru cei din jur și să port mască. Am știut că am fost norocoși că am putut lucra în această perioadă.

Sezonul 3 din Avanpostul începe la DIVA din 17 iulie și sunt difuzate câte dpuă episoade, în serile de sâmbătă, de la ora 20:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.