James Corden și Rebel Wilson ne vorbesc despre CATS – din 3 ianuarie la cinema

0
1863
Ascultă acest articol


Popularul show de Broadway “CATS” a fost transformat într-un film care va avea premiera pe marile ecrane din 3 ianuarie, dar pentru cei care nu îşi pot ţine pisicile în frâu, avanpremiera va avea loc pe 26 decembrie. Filmul este bazat pe spectacolul Broadway şi îi are în distribuţie, aflată la debut pe marele ecran balerina Francesca Hayward și pe Idris Elba, Ian McKellen, Judi Dench, Taylor Swift și James Corden şi una din preferatele mele, Rebel Wilson.

Pentru aceşti doi ultimi actori menţionaţi Ro Image a venit cu două mici clipuri de urmărit pentru a ne oferi un pic mai multe informaţii despre film înainte lansării.

Îl avem pe James Corden, care îl interpretează pe Bustopher Jones, un motan gras şi elegant căruia îi place mâncarea şi ne oferă un mic “insight” despre ce înseamnă “CATS”, despre personajul interpretat și despre regizor:

Iar într-un alt clip o avem pe Rebel Wilson, care interpretează o pisică pe nume Jennyanydots şi ne vorbeşte despre şi ea despre experienţa “CATS”, dar ne oferă şi câteva detalii despre scena musical, despre cum este să lucrezi cu Andrew Lloyd Webber și la ce ar trebui să se aștepte audiența:

Musicalul “CATS” este unul din acele scenarii care s-au tot dori a fi adaptate într-un film însă în 2019 au reuşit să găsească un numitor comun, o distribuţie pe măsură şi o tehnologie care să aducă spectacolul în varianta pentru marele ecran. Toate astea în viziunea aclamatului regizor Tom Hooper, care este o fabrică de Oscar-uri, cu filme câştigătoare precum The Danish Girl, The King’s Speech sau tot un film muzical enorm de popular, Les Miserables din 2012.

Scenariul îi aparține lui Lee Hall (Billy Elliot, Rocketman) și Tom Hooper, bazat pe cartea Old Possum’s Book of Practical Cats a lui T.S. Eliot și musicalul lui Lloyd Webber. Producători executivi sunt Lloyd Webber, Steven Spielberg, Angela Morrison și Jo Burn.

Muzica e compusă de Lloyd Webber, iar filmul are în distribuție dansatori de primă clasă, iar coregrafia îi aparține lui Andy Blankenbuehler (Hamilton, In the Heights), câștigător al premiilor Tony.

CATS aduce o nouă viziune asupra musicalului-cult, ca pentru o nouă generație, cu un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

În film îi vom vedea și pe Robbie Fairchild (musicalul de pe Broadway An American in Paris), Laurie Davidson (Will), senzația dansului hip-hop Les Twins (Larry și Laurent Bourgeois), multapreciatul dansator Mette Towley, care a putut fi văzut în videoclipurile unor artiști precum Rihanna, sau în N.E.R.D., al lui Pharrell Williams, prim-balerinul Steven McRae de la Baletul Regal, precum și pe Bluey Robinson, un cântăreț în plină ascensiune.

Universal Pictures prezintă CATS, o producție Working Title Films și Amblin Entertainment production, în asociere cu Monumental Pictures și The Really Useful Group. Filmul e produs Debra Hayward, Tim Bevan, Eric Fellner și Tom Hooper.

Despre show-ul CATS

Unul din cele mai longevive spectacole muzicale din istoria Broadway-ului, CATS a avut premiera mondială în 1981, la teatrul New London, unde a fost jucat timp de 21 de ani, și a fost recompensat cu cele mai importante premii ale industriei, precum premiul Olivier sau șapte premii Tony, inclusiv pentru Cel mai bun musical. De la data premierei, “Cats” a fost jucat pe scene de pe tot globul, și a fost văzut de 81 de milioane de spectatori din peste cincizeci de țări, în 19 limbi. Este unul din cele mai de succes spectacole muzicale din istorie.

Distribuit în România de Ro Image, “CATS” are premiera oficială pe 3 ianuarie, dar intră în avanpremieră pe 26 decembrie pentru toţi cei interesaţi de un cadou extra de Crăciun dedicat iubitorilor de filme, de musicaluri sau… pisici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.