Odată cu lansarea din 5 noiembrie, jucătorii vor trăi experiența celui de Al Doilea Război Mondial în noul Call of Duty: Vanguard. Împreună cu o nouă experiență Warzone ce va integrată cu jocul, cantitatea masivă de conținut din Call of Duty va oferi jucătorilor un pachet complet.

Vanguard va împlini așteptările fanilor atât în privința campaniei, multiplayerului, dar și experienței co-op Zombies. Jucătorii vor lua parte la nașterea Forțelor Speciale pe măsură ce ele schimbă istoria, formând Task Force One, o echipă de luptători de elită ce va activa pe multiple fronturi într-o campanie desfășurată în teatre de război din Europa de Vest și de Est, Pacific și Africa de Nord. Componenta multiplayer a jocului va include 20 de hărți la lansare, iar fanii Zombies se vor bucura de experiența bine-cunoscută într-un mod ce combină Zombies cu Call of Duty.

Tot în 2021, jucătorii Call of Duty vor avea acces la o nouă hartă Warzone, cu experiențe și mecanici noi de gameplay. Toate acest componente formează împreună cel mai interconectat Call of Duty lansat vreodată, acum bazat pe motorul grafic care a stat la baza Call of Duty: Modern Warfare.

„Call of Duty: Vanguard va furniza o întreagă serie de experiențe pentru toată comunitatea Call of Duty. Conținutul pachetului Vanguard va fi vârful de lance pentru seria Call of Duty, cu cele mai multe hărți multiplayer disponibile la lansare și prima experiență Zombies interconectată cu Call of Duty” a afirmat Johanna Faries, General Manager, Call of Duty, Activision. „Fanii Warzone se vor bucura de o mulțime de lucruri noi ce vor veni odată cu lansarea. Suntem nerăbdători să dezvăluim cât mai multe detalii în curând.”

Call of Duty: Vanguard va fi disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC prin intermediul BATTLE.NET pe data de 5 noiembrie. Noua experiență Call of Duty: Warzone va fi disponibilă puțin mai târziu in 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.