Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru „The Division 2: Warlords of New York”, „ARK: Genesis”, „Apex Legends”

0
728
Ascultă acest articol


Cel mai recent driver Game Ready de la NVIDIA livrează suport încă de la lansarea expansiunii „The Division 2: Warlords of New York” și expansiunii „Ark: Genesis Part 1” pentru ARK: Survival Evolved. Driver-ul Game Ready oferă, de asemenea, cea mai bună experiență în Apex Legends: Season 4.

Lista monitoarelor compatibile G-SYNC se extinde

 Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul și urmărește să ofere consecvență și mai multe detalii consumatorilor cu privire la ce monitoare entry level oferă o experiență bună cu rată de împrospătare variabilă (VRR).

Cele mai noi monitoare compatibile, AOC AG271FZ2, AOC AG271F1G2 și Asus PG43U, oferă gamerilor și mai multe opțiuni atunci când sunt în căutarea unui monitor de gaming.

Sub umbrela programului G-SYNC Compatible, NVIDIA lucrează cu producători de monitoare pentru a valida experiența modelelor care dispun de protocolul AdaptiveSync. Monitoarele care trec testul sunt desemnate ca fiind compatibile G-SYNC, iar lista completă de modele poate fi accesată aici.

Despre driverele NVIDIA Game Ready

 Driverele NVIDIA Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansarea titlurilor majore și au rolul de a oferi cea mai bună performanță și o experiență de gameplay cât se poate de bună. De asemenea, toate driverele Game Ready dispun de certificare WHQL de la Microsoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.