Un nou serial franțuzesc, care îmbină comedia și anchetele criminalistice, vine la DIVA luna aceasta. Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021) debutează joi, 9 septembrie, de la 21:00.

Morgane Alvaro (Audrey Fleurot) este o femeie de 38 de ani, este mamă singură a trei copii și își câștigă existența făcând menaj. Ea încearcă să supraviețuiască între cei doi foști, îndatoririle de părinte și numeroasele credite și datorii. Din păcate IQ-ul ei de geniu, de peste 160 de puncte, nu îi face mereu viața ușoară. Dar într-o zi un polițist observă abilitățile ei extraordinare și îi oferă o poziție de consultant. Singura problemă este că Morgane urăște polițiștii și acceptă să colaboreze doar în schimbul redeschiderii unui caz de dispariție din trecut.

Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deși sunt investigate cazuri de crimă, producția este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent și al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul polițistului rigid. Este sigur că acești parteneri de investigație vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp.

Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autoritățile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legi este presărată de conflicte. Întrebarea este cum vor reuși să investigheze împreună, ca echipă, pe cei mai inteligenți dintre criminali.

Ne pregătim de investigații geniale și umor rafinat, în serile de joi, de la 21:00, la DIVA, când este difuzat primul sezon al serialului Morgane, geniul investigațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.