EA SPORTS celebrează 22 zile de la lansarea FIFA 22

Rezultatele FIFA 22 sunt deja printre cele mai bune din istoria EA SPORTS

0
377
Ascultă acest articol

Electronic Arts (NASDAQ: EA) sărbătorește astăzi 22 de zile de la lansarea EA SPORTS™ FIFA 22. Cea mai nouă ediție FIFA a fost jucată până acum în peste 200 de țări din întreaga lume, cu o medie de 89 milioane de meciuri jucate pe zi, totalizând 2,1 miliarde de meciuri și 46 trilioane de minute jucate – echivalentul a peste 87,8 milioane de ani petrecuți în joc. Jucătorii au marcat până acum peste 5 miliarde de goluri.

„Extinderea platformelor noastre globale de fotbal avansează într-un ritm fără precedent, iar implicarea comunității noastre extraordinare este la un nivel de neegalat. Suntem încântați să continuăm acest progres oferind cele mai captivante experiențe de joc de fotbal disponibile fanilor din întreaga lume. Alături de sute de parteneri de licențiere, inclusiv Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, UEFA și CONMEBOL, suntem privilegiați să creăm cea mai autentică platformă interactivă de fotbal din lume, oferind celor peste 150 milioane de fani din întreaga lume posibilitatea de a se conecta cu ligile, cluburile și jucătorii lor preferați.”, a spus David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FIFA.

Cu peste 17.000 de jucători și peste 700 de cluburi, 100 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc, EA SPORTS FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana, oferind jucătorilor o experiență de joc autentică.

În modul Career, EA SPORTS FIFA 22 a înregistrat circa 3,1 milioane de noi cluburi personalizate, create prin funcția Create Your Club de cei 2,1 milioane de jucători din comunitatea de fani ai acestui mod de joc.

În modul de joc Pro Clubs au fost jucate peste 57,7 milioane de meciuri cu peste 326.000 de avatare feminine create.

În modul de joc VOLTA FOOTBALL au fost create 1,5 milioane avatare, au fost jucate peste 21 milioane de meciuri și peste 11,2 milioane de persoane au jucat jocurile Volta Arcade.

Lansat pe 1 octombrie, FIFA 22 oferă jucătorilor posibilitatea de a experimenta HyperMotion, tehnologia revoluționară de joc pe terminalele next-gen PlayStation®5, Xbox Series X | S și platforma Stadia™. În plus, FIFA 22 aduce inovații în toate modurile de joc, inclusiv turneele arcade VOLTA FOOTBALL, FIFA Ultimate Team™ Heroes și multe altele.

FIFA 22 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și este disponibil la nivel global pentru PlayStation®5, Microsoft Xbox® Series X|S, PC via EA App, Origin™ și Steam, Google Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch™.
Canalele de social media ale comunității EA SPORTS FIFA: Facebook, Instagram sau Twitter @easportsfifa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.