Apicultura și Farming Simulator 22

0
296

Hai să cultivăm vremuri bune alături de albine! GIANTS Software aduce încă un element nou de gameplay în Farming Simulator 22 și anume posibilitatea de a îngriji stupuri de albine și de a produce miere. Cu ajutorul lanțurilor de producție, fermierii îți pot extinde operațiunile pentru a produce și mai multe bunătăți, nu doar pentru a recolta materie primă. Un trailer nou vă prezintă animalele disponibile în joc, atât cele domestice, cât și cele sălbatice care își vor face din când în când apariția.

Importanța albinelor în Farming Simulator 22 reiese și din efectele pe care acestea le au în fermă. Plasarea stupurilor în apropierea culturilor de cartofi sau floarea soarelui va influența în mod pozitiv producția datorită polenizării. Și bineînteles, albinele vor produce în același timp substanța dulce și prețioasă ce poate fi apoi vândută ca atare sau trimisă către fabrica de cereale care va produce un mic dejun crocant și gustos. Mare atenție însă. Albinele vor produce miere doar în timpul anotimpurilor călduroase. Distribuția locală directă aduce astfel un plus de complexitate jocului, mai ales în modul multiplayer unde mai mulți jucători cooperează pentru a atinge o serie de obiective.

De asemenea, o noutate o reprezintă și introducerea serelor unde fermierii pot cultiva acum roșii, salată verde sau căpșuni.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul oficial Farming Simulator. Farming Simulator 22 va fi disponibil în România prin intermediul partenerilor retail Netzah Game cu prețuri recomandate începând de la 199.90 RON pentru versiunea PC și 249.90 RON pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România includ și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.