Misiunea ta de a sărbători săptămâna cu jocuri grozave începe acum! Dacă ai mai jucat un joc de genul RTS până acum, vei recunoaște titlul din această săptămână, Command & Conquer Remastered Edition, care definește genul RTS. Colecția este adăugată în librăria aflată în continuă creștere, de aproape 20 de jocuri de la EA, disponibile pe GeForce NOW.

Colecția remastered include Command & Conquer și Command & Conquer: Red Alert, împreună cu 3 expansiuni, un mod multiplayer reconstruit, o interfață modernizată, un editor de hărți, o galerie nouă de imagini și peste 7 ore de muzică remasterizată.

De asemenea, săptămâna aceasta aduce și îmbunătățiri la Enhanced mode resolution upscaling, odată cu noua variantă 2.0.43 a aplicației, precum și 9 jocuri noi.

Ca întotdeauna, membrii RTX 3080 vor putea să comande în rezoluție până la 4K și 60 fps sau 1440p la 120 fps din aplicațiile pentru PC și Mac. De asemenea, se pot juca în mișcare cu dispozitive mobile, având posibilitatea de a juca la 120fps pe telefoanele Android care au ecrane de 120Hz. Nu în ultimul rând, își pot cucerii oponenții cu latență ultra scăzută pentru cele mai bune sesiuni de joacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.