Ascultă acest articol

Serialul Val Zod pe care Michael B. Jordan urmează să îl producă pentru HBO Max și-a găsit scriitorii, a confirmat Variety.

Darnell Metayer și Josh Peters sunt acum pregătiți să scrie proiectul, care se va concentra pe Val Zod, al doilea personaj DC care va prelua mantaua lui Superman.

Val este un kryptonian negru care și-a găsit drumul spre Pământ și, în cele din urmă, își folosește puterile pentru a lupta împotriva răului, inclusiv a unui Superman spălat pe creier la un moment dat, așa cum este și în benzi desenate.

Cu toate astea, HBO Max a refuzat să comenteze.

Metayer și Peters au lucrat cel mai recent la scenariul pentru „Transformers: Rise of the Beasts” și la serialul Starz „BMF”, care este produs executiv de Curtis „50 Cent” Jackson. De asemenea, au o serie de alte proiecte în dezvoltare.

Vestea despre seria Val Zod în curs de dezvoltare a apărut pentru prima dată în iulie. Jordan este producător executiv sub bannerul său Outlier Society, deși încă nu se știe dacă va juca în serial.

Elizabeth Raposo de la Outlier va fi și producător executiv, iar vicepreședintele senior de televiziune al Outlier, Stefano Agosto, va supraveghea proiectul companiei. Warner Bros. Television va produce serialul împreună cu DC Entertainment.

Outlier este în prezent implicat într-un film și un serial TV pentru Amazon.

Pe partea TV, compania produce în prezent proiecte precum viitoarea dramă AMC „61st Street” cu Courtney B. Vance în rol principal, „Raising Dion” la Netflix și „Gen: Lock” la HBO Max. Outlier dezvoltă, de asemenea, „Victories Greater Than Death” și drama  „The Greatest” la Amazon.

Pe partea de film, compania are, de asemenea, proiectul de supereroi DC „Static Shock” la Warner Bros., un remake al celebrului film „The Thomas Crown Affair” în care va juca Jordan și „Creed III”, care îl va avea pe Jordan și în postura de regizor, de altfel un debut pentru acesta, pe lângă rolul principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.