Motorola anunță inițiativa 312 Labs pentru a explora noi inovații

Inițiativa Motorola 312 Labs va sprijini demersurile de cercetare și dezvoltare ale companiei cu scopul de a aduce mai multă valoare utilizatorilor.

0
483
Ascultă acest articol


Motorola anunță inițiativa 312 Labs, un grup de experți în domeniile cercetării, designului și al ingineriei, care au rolul de a colabora pentru dezvoltarea de produse și servicii inovatoare. Inițiativa face parte din angajamentul Motorola de a aduce pe piață cele mai noi și mai performante tehnologii la prețuri competitive.

312 Labs va folosi metode de cercetare, ideație, concepție și prototipare pentru a introduce soluții și tehnologii de telefonie mobilă de înaltă calitate, atât în viitorul apropiat, cât și în cel îndepărtat. Astfel, prin grupul 312 Labs, Motorola, parte a grupului Lenovo, susține în continuare misiunea Lenovo de a amplifica zona de cercetare și dezvoltare în următorii trei ani.

Evoluție constantă și produse remarcabile
Motorola a înregistrat creșteri financiare impresionante, având cel mai bun trimestru din istorie, cu un profit care atinge cote maxime de 89 de milioane de dolari și venituri cu până la 27% mai mari, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent, acesta fiind cel mai bun trimestru al companiei din ultimele 15.

Acest lucru se datorează portofoliul impresionant de produse precum Motorola Razr, Motorola Edge și Moto G, dar și serviciilor ThinkShield pentru mobil și Moto Talk.

Motorola a introdus pe piață inovații incredibile, precum ecranele rezistente, proiectoarele moto mods și telefonul Razr pliabil, iar Motorola 312 Labs va continua să accelereze procesul de dezvoltare al noilor tehnologii pe piață. Motorola 312 Labs se concentrează pe câteva domenii cheie, precum ecosistemul interconectat al viitorului, evoluția Metaverse, explorarea factorilor de formă noi și unici și a dispozitivelor purtabile, dezvoltarea tehnologiei ecranelor și de afișaj, precum și a tehnologiilor AR & VR.

„Motorola 312 Labs este unic prin misiunea de a explora necunoscutul alături de o echipă de cercetare care are expertiza necesară pentru a transforma o idee în realitate. Pentru noi, Motorola, înțelegerea nevoilor consumatorilor noștri este prioritară și considerăm că de progresul tehnologic trebuie să beneficieze toată lumea din prezent și viitor,” a declarat Dan Dery, Vicepreședintele Product Diversity Office din cadrul Motorola.

De la stanga la dreapta. Angajații Motorola 312 Labs examinează o componentă imprimată 3D în HQ Model Shop și discută idei în timpul unei sesiuni de brainstorming a Motorola 312 Lab.

O echipă globală de experți cu rădăcini în Chicago

Numărul “312” reprezintă unul dintre cele mai cunoscute prefixe telefonice din Chicago, Illinois, unde angajații Motorola au dezvoltat inovații în tehnologiile mobile – de la primul telefon mobil, până la primul telefon pliabil. Echipa își desfășoară activitatea în cele 30 de laboratoare individuale performante din Merchandise Mart, dar grupul are angajați și în Brazilia, China și India.

Împărtășind valorile Lenovo în ceea ce privește portofoliul de produse divers și accesibil, Motorola 312 Labs va continua să construiască o echipă diversă și să se asigure că un mix de discipline sunt aduse laolaltă pe tot parcursul procesului de inovare. De exemplu, din perspectiva cercetării pieței, procesul de evaluare asigură că un eșantion reprezentativ pentru diferite vârste, sexe, abilități și culturi sunt incluse în sesiunile de cercetare. Acest lucru este fundamental pentru proces.
Motorola 312 Labs este un pas important pentru Motorola în definirea și perfecționarea experiențele mobile ale consumatorilor.

Pentru mai multe informații despre Motorola 312 Labs, accesați https://www.motorola.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.