Dragon`s Dogma 2 se lansează astăzi pe PS5, Xbox Series X|S și PC

0
362
Ascultă acest articol


CAPCOM lansează astăzi, 22.03.2024, mult așteptatul joc action-RPG Dragon`s Dogma 2 pe PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S și PC prin intermediul Steam. Continuarea jocului clasic din 2012 permite jucătorilor să exploreze o lume bogată, construită cu ajutorul motorului grafic RE ENGINE, iar fiecare alegere va defini experiența jucătorilor. Pe lângă ediția standard a jocului, CAPCOM mai oferă și ediția deluxe, ce conține un pachet pentru o „aventură nouă”. Pachetul conține obiecte ce vor ajuta Arisen-ul precum Wakestones, Rift Crystals, albumul ce conține muzica și sunetele din joc, precum și un kit de camping personalizat.

Dragon`s Dogma 2 este un joc de tip RPG cu o poveste bogată, în care jucătorii intră într-o lume fantastică în rolul Arisen-ului, eroul căruia i-a fost furată inima de către un dragon. Împeună cu 3 Pioni controlați de Inteligență Artificială, dintre care 2 sunt recrutați online iar 1 este creat de către jucător, jucătorul va traversa pădurile verzi și deșertul arid al acestui univers fantastic. Jocul are loc într-o realitate paralelă cu cea din primul joc, unde cele 2 state mari abordează pericolul dragonului în mod diferit. Regina regent Disa susține un Arisen fals pentru a menține controlul regatului Vermund pentru fiul său, iar în capitala oamenilor bestie, Battahl, Pionii sunt considerați aducători de ghinion. În schimb, populația din orașul beastrenilor venerează Flacăra Lambent și o ascultă pe Înalta Preoteasă Nadinia, în speranța că prin credință vor fi protejați de dezastrul ce îi pândește.

Lumea din Dragon`s Dogma 2 este de 4 ori mai mare ca cea din primul joc, iar acest lucru se datorează motorului grafic RE ENGINE, ce a reușit să populeze harta cu inamici, evenimente unice și locații detaliate. Lumea este complementată de un sistem complex de fizică și inteligență artificială ce dă viață locuitorilor lumii, fie ei Pioni, monștri sau orășeni. Pionii vor ghida jucătorul în mod organic la locații noi, vor coopera în timpul luptei și vor reacționa diferit în funcție de tipul de monstru înfruntat. Fiecare personaj din joc va dezvolta o relație complexă cu jucătorul, iar titlult ne permite să întâlnim peste 1000 de personaje.

Înainte de fiecare aventură trebuie să ne organizăm în mod corespunzător: trebuie să înțelegem care sunt punctele slabe ale grupului nostru și să elaborăm strategii pentru a acoperi orice deficiențe ar avea ei. Alegeți vocația și pionii pentru a forma cea mai bună echipa! Când începeți jocul, veți putea alege între 4 vocații diferite: Fighter, Archer, Thief și Mage. Acestea pot fi schimbate oricând la ghilde, unde jucătorii pot obține clase noi precum: Warfarer, Trickster sau Mystic Spearhand. Jucătorii care vor să înceapă mai devreme pot să își personalizeze Arisen-ul și propriul Pion prin intermediului aplicației „Character Creator & Storage” ce este disponibil gratis pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și Steam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.