Sfârșitul anului vine cu o mulțime de emisiuni și filme care va vor conduce în atmosfera de Crăciun.TV Paprika începe pregătirile de Crăciun și prezintă show-uri tematice, cu rețete speciale pentru mesele în familie și care vă vor inspira în prepararea meniului de sărbători. AMC va invită să va relaxați în fața micilor ecrane, urmărind filme emblematice pe bandă rulantă, cu actorii preferați în povești care prind viață, care inspiră, care rămân în memorie… povești cu impact. La Filmcafe, decembrie se traduce în filme care te poartă în timpuri și lumi îndepărtate, în domnia Cleopatrei și pe meleagurile dominate de magia lui Merlin.

Pentru copii, Minimax a pregătit o surpriză chiar de la ”părintele” supereroilor Marvel: Stan Lee prezintă: Grădinița Supereroilor, cu Arnold Schwarzenegger în rolul Căpitanului Fantastic. La JimJam se simte apropierea Crăciunului, difuzând, pe 19 decembrie, Vacanța lui Caillou, în care cei mici pot învață totul despre tradițiile de iarnă din întreagă lume. Sărbătorile îți aduc și mai multă relaxare în fața micului ecran, cu toată familia alături, urmărind televiziunile AMC Networks.

Jamie Oliver – TV Paprika
Zilnic, de la ora 21:00

TV Paprika este inspirația ta pentru a prepara mesele festive în acest final de an, difuzând în fiecare zi, de la ora 21:00, un calup de emisiuni menite să îți ofere rețetele, trucurile și bucuria preparării mâncărurilor de Crăciun. Urmărește TV Paprika, în fiecare seară de la ora 21:00 și vei găti alături de bucătarii tăi preferați, precum Mary Berry, Nigella Lawson ori Jamie Oliver.

Captain Phillips – AMC

În ultima luna a anului este ușor să stai în casă și să te uiți la AMC, pentru că o mulțime dintre lungmetrajele programate fac parte din campania AMC – Filme emblematice pe bandă rulantă. Stories with impact, povești memorabile din toate genurile, cu actori în rolurile principale pe care e imposibil să nu-i știi. Printre ele se numără Diamantul sângeriu, Căpitanul Phillips sau Agenții de rezervă.

Merlin – Film Cafe
Pe 21 decembrie, de la 16:40

Urmăriți una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, în care pătimașa Cleopatra își folosește senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducători ai Imperiului Roman, Cezar și Marc Antoniu. A doua zi, de la aceeași ora, urmăriți Merlin. În această versiune filmată a legendei regelui Arthur, Merlin este un tânăr care abia învață să-și stăpânească forța magică.

Jim JAM – Jim Jam
Din 19 decembrie, de la 11:10

Caillou învață despre tradițiile sărbătorilor, nu doar din țara sa, ci chiar din toată lumea. El și întreaga sa familie sărbătoresc Crăciunul, împărtășind și dăruind, iar astfel descoperă adevărata bucurie a festivităților de iarnă.

STAN LEE – MINIMAX
Din 20 decembrie, de la 18:30

Cu puterea vine și harababura! O zi normală la Școala Pregătitoare pentru Supereroi este ca la orice altă școală pregătitoare… exceptând faptul că cei șase elevi au un secret… Sunt supereroi! Totul a început cu cinci ani în urmă când Arnold Armstrong și-a înfruntat marele inamic, maleficul Dr. Superior, într-o luptă finală care l-a lăsat fără puteri. Nimeni nu știa că în timpul luptei, particulele de superenergie au căzut pe un grup de copilași neștiutori. Acum acești copii sunt elevi la școala pregătitoare din cadrul Greenville Elementary School, care, cu ajutorul lui Arnold Armstrong, trebuie să învețe să-și controleze puterile, în timp ce trăiesc superaventuri! Misiunea lui Arnold Armstrong: să-i antreneze pe acești copii să-și folosească superputerile în siguranță, fără să distrugă școala sau să-și divulge identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.