Ascultă acest articol


Driverul NVIDIA Studio din decembrie este disponibil acum și gata de descărcare. Driverul suportă cele mai noi optimizări în mai multe aplicații creative, precum:

  • Lansarea lui Blender 3.0
  • Suport Blender în Omniverse, inclusiv deblocarea unor noi funcții și suport pentru exportarea de materiale USD
  • Un upgrade semnificativ pentru renderer-ului refăcut Angie pentru Isotropix Clarisse
  • Integrarea PowerDirector din Cyberlink cu tehnologia NVIDIA Broadcast

Blender 3.0 îmbunătățește fluxurile de lucru 3D creative

Cea mai nouă lansare Blender 3.0 anunță o nouă eră pentru crearea de conținut 3D cu un viewport mai responsiv, artefacte reduse ale umbrelor, o librărie de resurse care se pot accesa mai rapid și opțiuni adiționale de customizare. 3.0 adaugă și importare pentru fișierele USD – cheia fundației NVIDIA Omniverse – care permite editarea scenelor de mai multe aplicații creative simultan.

Mai mult, utilizatorii de Omniverse pot debloca funcții adiționale cu acces la un build alpha de Blender 3.1, precum instancing și suport adăugat pentru exportarea materialelor USD. Pentru a descărca varianta Omniverse 3.1 alpha, utilizatorii pot deschide launcher-ul și pot căuta varianta Blender 3.1

Un Studio driver memorabil

Pe lângă optimizările din Blender 3.0 și NVIDIA Omniverse, avem upgrader-uri incredibile pentru aplicații creative în această lună, toate aduse de driverul Studio din decembrie (472.84), disponibil acum.

Noua lansare a lui Isotropix Clarisse – Clarisse 5.5 cu Angie – crește semnificativ randarea și permite randare interactivă pentru scenele mari cu accelerare ray-traced, exclusiv pentru plăcile video NVIDIA RTX. Clarisse 5.5 cu Angie în beta este disponibil pentru descărcare astăzi.

Și mai mult, aplicația de editare video, PowerDirector de la Cyberlink a adăugat integrare NVIDIA Broadcast și a uneltelor avansate AI, printre care denoising video și audio și audio dereverb pentru a elimina sunetul distorsionat, zgomotul de fundal nedorit și ecoul. Iar acum, îmbunătățiri video și audio pot fi făcute în post producție, îmbunătățind flexibilitatea pentru editori video.

Magia sărbătorilor cu Studio

Nvidia Studio și Adobe continua surprizele în perioada sărbătorilor și oferă trei luni gratuite de Adobe Creative Cloud la achiziționarea anumitor laptopuri sau desktopuri NVIDIA Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.