Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Christmas Elite 2021

"Trei noi skin-uri Elite dar şi un nou mod care să sărbătorească Crăciunul în cel mai pur stil Rainbow Six Siege au fost adăugate."

0
545
Ascultă acest articol


Recent s-a lansat nou sezon din Rainbow Six Siege şi dacă am vorbit despre el în câteva cuvinte şi despre noul operator Thorn, cu acest Battle Pass s-au mai lansat şi nişte noutăţi. Trei noi skin-uri Elite dar şi un nou mod care să sărbătorească Crăciunul în cel mai pur stil Rainbow Six Siege au fost adăugate.

Aproximativ 20 de zile durează modul şi combină clasicul “Capture the flag” cu o bătaie în toată regula de bulgări de zăpadă. Verticalitate, un teren înzăpezit şi power-up-uri, de la viaţă în plus, la viteză atât de aruncat cu bulgări cât şi de fugit cu steagul, fac acest mod haotic şi foarte distractiv. În arsenal pe lângă bulgării de zăpadă mai ai şi o armă care îţi va pune inamicii în fund dar şi două grenade de zăpadă. Vine cu noi pack-uri şi skin-uri foarte “de sezon”. Ies în evidenţă cel pentru noul operator Thorn dar şi Blackbeard, care este un Moş Crăciun foarte rock.

Şi acum să trecem la partea care mie îmi place în mod deosebit, cele trei skin-uri noi Elite. Acestea se cumpără cu bani însă eu, pentru “full disclosure”, le-am primit de la Ubisoft ca să le încerc şi să văd ce îmi place, ce nu îmi place şi dacă merită sau nu atenţie.

În primul rând începem cu Melusi, operator Defender, Elite-ul Umvikeli care în limba poporului Zulu din Africa de Sud înseamnă Protector, arata foarte tradiţional. Nuanţe de maro şi gri cu motive tradiţionale zulu atât pe şalul pe care îl poartă pe cap cât şi pe arme îi dau un look foarte tradiţional operatorului. Skinurile pentru MP5 şi pistolul RG15 nu exagerează în decoraţiuni şi arăta chiar foarte elegant într-un mod popular african. Inclusiv banshee-urile ei arata mai pe partea de old warfare decât aparatele normale care duc spre ceva mai în viitor.

Vigil, alt operator defender, roamer-ul pe care urăşti să îl iubeşti şi iubeşti să îl urăşti, vine cu o abordare mai urbana. Zero-Day Threat este numele skin-ului şi arată ca un terorist urban pregătit să dea jos statul distrugând antene şi aparatură. Are un outfit care aduce aminte de ceva mai degrabă de motociclist pregătit să facă parkour în orice moment. Skin-urile armelor sunt foarte subtile şi ele, la fel încercând să nu iasă în evidenţă prea mult dar făcând parte dintr-un clar set complet cu nişte culori precum portocaliul. Cel mai impresionant lucru despre acest este Victory Celebration-ul în care se face nevăzut pe cameră şi smulge nişte fire. E un complet show-off.

Ultimul şi cel mai recent lansat este elite-ul lui Ace, operator Attacker şi unul din favoriţii mei. Se numeşte Altruistic Ego şi se potriveşte la fix, cel puţin acel Victory Celebration cu personalitatea acestui Operator. Bundle-ul în sine are o tematică foarte militară. Este un costum camuflaj care se evidenţiază cu o beretă, o eşarfă şi o veste albastră. Armele şi ele menţin acea tematică camuflaj verde maroniu şi sunt cele care cel mai puţin ies în evidenţă.

Fiecare skin elite vine şi cu câte un chibi care reprezintă acel operator în varianta sa elite. Pe lângă aceste menţionate trebuie să mai vorbim despre un singur lucru legat de acest Battlepass pe care nu l-am observat iniţial. La nivelul 100 este unul din cele mai ciudate skin-uri pe care le-am văzut în Rainbow Six dar şi unul din cele mai interesante. Se numeşte Aethereal Flux şi este pentru Zofia, despre care am vorbit în articolul crossover cu Resident Evil. Arata spectaculos. Arată atât de diferit într-un joc în care Mozzie are un skin roz, foarte roz şi Rook, întruchiparea operatorului cu armura este îmbrăcat în carton, arma aia este extraterestră.

Rămâne să continuăm să jucăm şi să vedem unde ajungem şi cu acest sezon. Până la următoarele updateuri, ne vedem în rank-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.