Rainbow Six Siege: Zofia & Lion Elite Set – Resident Evil Collaboration – Recenzie

"Ambele skin-uri sunt valabile în acest moment în magazinul din shop la preţul de 1.800 R6 credits care se achiziţionează doar cu bani adevăraţi."

0
919
Ascultă acest articol


Dacă tot am revenit în Rainbow Six Siege în ultima perioadă am zis să mai trec prin Shop şi să văd ce skin-uri au mai băgat. Şi dacă tot am văzut ceva interesant, Ubisoft a acceptat să îmi dea acces la două dintre skin-urile ELITE care reprezintă un mic crossover cu universul Resident Evil. În ceva detaliu o să vorbim mai jos despre Zofia şi Lion Elite skins cu tot screenshot-uri pentru cei care încă nu ştiu dacă sau nu să le achiziţioneze.

Zofia

Zofia este un operator de atac din Anul 2 Sezonul 4 cu care personal nu mă împac prea bine. Semi-rapid şi eficient este unul din puţinii operatori care deja aveau un skin Elite. În acest crossover cu R.E., Zofia primeşte o uniformă S.T.A.R.S. cu atitudinea pertinenta de ucigaş de zombi. Pentru cunoscători este acea uniformă pe care Jill Valentine o purta în Resident Evil 1.

Pe lângă bereta cu simbolul S.T.A.R.S şi tricoul cu acelaşi logo, pachetul mai conţine skin-uri pentru cele două mitraliere LMG-E şi M762 care au detalii din lemn dar şi mici referinţe la S.T.A.R.S. şi chiar însuşi J. Valentine pe ce-a de-a doua. Pistolul la fel, menţine stilul armelor cu inscripţia şi cu mânerul în lemn. Un mic charm chibi cu Zofia S.T.A.R.S. care este potrivit pentru cei care vor extra costumizare la armă. Ca de obicei cu acest tip de skin-uri şi imagine se schimbă şi avem una nouă, pe auriu cu portretul Zofiei purtând skin-ul. Iar ultimul element este end of the match outro-ul care, deşi nu este unul din cele mai bune din serial Elite, are şi el câteva referinţe la R.E., mai exact acel spray verde de heal din jocuri.

Lion

Cel de-al doilea şi cel mai nou, recent, skin Elite este cel pentru Lion. Acesta, în schimb, este unul din operatorii mei preferaţi, de asemenea pe atac, care în combinaţie cu de exemplu Fuze poate face orice rundă devastatoare, primeşte un make-over parcă şi mai emblematic decât cel al Zofiei. Este vorba de Leon S. Kennedy şi deşi pare un pic pe partea de cosplay, mai puţin faptul că îi lipseşte acea memorabil geacă de pe care o purta Leon în Resident Evil 4 totul este pe măsură. Un outfit de culoare gri care nu bate la ochi şi care are acel toc pentru pistoale care se poartă ca un ham. Tot pe ham este şi locul cuţitului, un alt element de bază pentru orice “cosplayer”‘ adevărat sau virtual când vine vorba de Leon. Acest bundle Elite vine cu 5 skin-uri pentru arme, aproape la fel ca cel al Zofiei, doar că insigna S.T.A.R.S. Racoon City este mai vizibilă cumva. Mitralieră V308, carabina 417 şi puşca SG-CQB se transformă într-o colecţie deosebită de arme. Pe lângă aceste 3, avem pistolul LFP586 care rămâne metalic cu mânerul de lemn dar chiar şi cea de-a doua armă secundară, GONNE-6 primeşte un skin să facă parte din set. Aparatul de pe care sună drona pentru scan, abilitatea specială a lui Lion, este şi el diferit, pare un telefon pe o brăţară de piele. Portretul este destul de reuşit chiar dacă nu ţi-ai da seama din prima că e vorba de Leon având în vedere că fata este tot cea a lui Lion fără toată costumaţia de C.B.R.N.E. Charm-ul chibi este şi el pe măsură deşi nu diferă mult de cel al Zofiei. Animaţia de sfârşit în schimb este destul de mişto. Face câteva scheme folosind cuţitul, cum de altfel o are şi Kapkan pe skin-ul Elite doar că mai adăugă acea lovitură de picior cunoscută de toţi fanii Resident Evil precum şi poziţia de luptă la sfârşit ţinând cuţitul în mână.

Lion Elite Set include obiectele următoare:

  • Uniforma “Leon S. Kennedy” Lion Elite Skin
  • Obiect pentru cap
  • Victory Dance
  • Drone gadget skin
  • Skin pentru arma V308
  • Skin pentru arma 417
  • Skin pentru arma SG-CQB
  • Skin pentru arma P9
  • Skin pentru arma LFP86
  • R.E. Elite Lion Charm

Ambele skin-uri sunt valabile în acest moment în magazinul din shop la preţul de 1.800 R6 credits care se achiziţionează doar cu bani adevăraţi. Pentru fanii care caută ceva extra în Rainbow Six şi sunt operatorii cu care joacă de obicei skin-urile sunt un must have. Ştiu şi zic asta din poziţia cuiva care şi-a cumpărat Glaz Elite ca fiţă pentru că e probabil operatorul pe atac cu care joc cel mai mult şi aveam nevoie să îmi fac mie un cadou pentru performanta mea pe acel personaj. Există o discuţie amplă dacă merită sau nu să dai pe banii pe elemente de costumizare, cutii, skin-uri şi aşa mai departe şi singurul lucru care pot să îl spun deşi este o comparaţie îndepărtat de realitate, că orice meşter vrei scule mai bune şi mai profesionale pentru munca pe care o faci şi deşi aici e vorba de gaming, niciodată nu strică să ieşi în evidenţă cu ceva cosmetic. Niciodată nu e prea târziu să joci Vigil şi să alergi pe holuri într-un costum foarte roşu din La Casa De Papel cu tot cu masca lui Dali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.