Wow! Pot spune că filmele cu Venom și Venom Let There Be Carnage sunt ridicole dar entertaining enough, îmi place doar chimia de tovărășie dintre Venom și Eddie Brock.

Dar să trecem direct la ale noastre, Hasbro a lansat figurina aceasta Marvel Legends în valul BAF-ului pentru Venompool în 2020, dar nu dispune de nicio parte pentru completarea BAF-ului, și sincer, mă bucur că am prins această figurină. Ca și sculpt, e ce trebuie, chiar prin plasticul negru se pot vedea detaliile de pe figurină, dar când vine vorba despre capete, oh boy, they are awesome! Ca și paint, simplistic cu acele efecte de fulgere albe în zona mâinilor, pieptului și a spatelui. Dacă vă întrebați de ce nu are sigla de Păianjen, ei bine, acest Venom nu a dat de Spidey încă, vom vedea pe viitor ce planuri are Sony cu acest personaj, mai ales că s-a anunțat partea a 3-a și dacă ați văzut No Way Home, well știți deja speculațiile.

Accesorii, vine cu o pereche de pumni, o pereche de mâini cu ghearele scoase, 2 capete interschimbabile care arată fenomenal. Sincer, aș mai fi vrut niște accesorii care să imite măcar un topor sau o sabie pe care le poate forma din simbiot. Pozabilitatea e top notch, foarte bine executat pe partea de articulații.

O achiziție de care chiar mă bucur că am făcut-o mai ales că din păcate acum figurina o puteți găsii la niște prețuri exagerat de mari, căci era pe primul loc la vânzarea acelui val din care face parte, dar, dacă prindeți oferta la figurină de undeva, eu zic sa nu stați pe gânduri.

Acest Iron Man produs de cei de la Hasbro, pentru linia de Marvel Legends, este impecabilă. A apărut împreună cu valul ce conținea BAF-ul pentru Ursa Major. Versiunea aceasta de Iron Man, este acea versiune din animațiile din anii ’90 din Iron Man sezonul 2 care erau difuzate pe canalul Fox Kids.

Sculpt este genial, simplist dar genial, semănând cu versiunea din animație. Arată chiar foarte bine când e pus lângă figurina War Machine Deluxe apărută în 2020.

Ca accesorii, figurina vine cu 2 efecte de repulsie, o pereche de pumni interschimbabili și o pereche de mâini pentru efecte de propulsie. De notat că versiunea aceasta de armură apare și în seria jocuri fighting produse de Capcom, Marvel vs Capcom, unde Iron Man are un o armă uriașă ca un combo pentru personaj (ar fi fost interesantă acea armă), ar fi fost mișto și un cap cu Tony Stark interschimbabil.

Paint, top, tenta aceea de auriu și roșul bombon scot în evidență detaliile figurinei, iar la articulații, figurina se prezintă destul de bine, dar, vă sfătuiesc să vă jucați un pic cu călcâiele, un pic de căldură de la feon peste ele nu strică pentru a elibera mai bine articulațiile din zonă.

Prindeți figurina aceasta mai ales dacă apare la un preț bun și dacă sunteți nostalgici cu acea animație din anii ‘90.

Jarvis, let’s go.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.