Epson prezintă la ISE 2022 cea mai nouă generație de proiectoare 3LCD ultraușoare, cu luminozitate mare

0
321
Ascultă acest articol


Epson, cel mai important brand[i] global de proiectoare, și lider de piață în domeniul Pro Displays în întreaga regiune EMEA[ii], va dezvălui cea mai nouă generație de proiectoare 3LCD compacte, eficiente și ultraușoare de 20.000 lumeni 3LCD la ISE, care va avea loc în perioada 10-13 mai 2022 la Barcelona.

Pornind de la succesul seriei EB-L20000U, Epson va prezenta o nouă gamă de proiectoare care oferă avantaje semnificative, inclusiv dimensiuni și greutate reduse, instalare și configurare mai ușoare, întreținere simplificată, calitate excelentă a imaginii și avantaje ecologice autentice.

Mai multe detalii despre această serie și toate noile sale caracteristici vor fi dezvăluite la standul 3J100 la ISE în luna mai.

“Suntem foarte încântați să anunțăm cea mai nouă generație de proiectoare compacte cu luminozitate mare, ultraușoare’’”, adaugă Massimo Pizzocri, Vicepreședinte al diviziei de Marketing și Vânzări de Videoproiectoare din cadrul Epson. “Sunt convins că această nouă platformă de afișare 3LCD va deveni un punct de referință în domeniu pentru calitate și flexibilitate, nu numai pentru că economisește timp de instalare și costuri de transport, ci pentru că reduce și impactul asupra mediului înconjurător pentru segmentul de piață important și în creștere al proiectoarelor de 20.000 de lumeni.

„În calitate de lider mondial în domeniul proiectoarelor, am ascultat cu atenție clienții noștri și credem că această nouă serie de proiectoare răspunde la necesitatea pieței de soluții de afișare mai compacte, mai ușoare, mai fiabile și mai flexibile pentru afișaje cu luminozitate mare.”Alte atracții la standul Epson de la ISE din acest an includ:

  • Un “laborator” profesional de afișare, unde clienților li se oferă posibilitatea de a testa Epson Projector Professional Tool, un software care permite utilizatorilor să configureze mai multe proiectoare și permite accesul ușor la funcții avansate, precum îmbinarea marginilor (edge blending) și proiecția de tip mapping.
  • Un spațiu de conferințe video imersive la 360 de grade, în parteneriat cu integratorul și dezvoltatorul de software Igloo, care demonstrează o nouă soluție interactivă de întâlnire virtuală și fizică.
  • sală home cinema 4K de înaltă calitate.
  • Mobilier inteligent ușor de utilizat, portabil, de tip plug & play, pentru prezentări și videoconferințe, în parteneriat cu Artome.
  • Vor fi expuse proiectoarele noastre din seriile PU1000 și L700. Noua serie EB-PU1000 se bazează pe succesul seriei Epson EB-L1070U și include variante de 6.000, 7.000, 8.500 și 10.000 de lumeni, oferind o rezoluție WUXGA cu îmbunătățire 4K, HDR și funcții avansate de instalare. Noua serie EB-L700 oferă o gamă de luminozitate cuprinsă între 5.200 și 7.000 de lumeni în alb și Colour Light Output (CLO) și include funcții avansate de instalare și conectivitate. De asemenea, vine cu un nou model cu rază scurtă de acțiune.

 

“Suntem încântați să prezentăm cele mai recente progrese ale tehnologiei proiectoarelor Epson 3LCD la ISE în luna mai”, a continuat Massimo Pizzocri. “ISE a fost un eveniment așteptat de mult timp și, pe măsură ce industria își revine după pandemie, suntem nerăbdători să ne întâlnim din nou față în față cu numeroșii noștri clienți, parteneri, colegi din industrie și prieteni la Barcelona.

“Epson le urează un călduros bun venit tuturor participanților la ISE și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem în curând.”

[i] Din 2001 până în 2021, 500 de lumeni și peste, excluzând televizoarele fără ecran, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY21Q2

[ii] 2020, 6.000 lumeni și peste, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY21Q2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.