realme a lansat Pad Mini, cea mai bună tabletă din segment

0
345
Ascultă acest articol


realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din lume, a lansat astăzi o nouă tabletă cu Android. Pad Mini este cea mai bună tablet din acest segment și împreună cu ea au fost lansate și noile telefoane realme 9 4G și 5G.

Noul produs vedetă din gama AIoT, tableta Pad Mini, oferă cea mai bună experiență din segmentul tabletelor cu ecran mic. Pentru a oferi o astfel de experiență Pad Mini dispune de cea mai mare baterie din acest segment de preț – 6400mAh cu încărcare rapidă la 18W, procesor Unisoc T616 cu cel mai bun scor din benchmark-uri în acest segment de preț și un corp subțire de 7.59mm și ecran de 8.7 inch. realme Pad Mini este oferită în culorile gri și albastru.

Design: subțire și elegantă

Cu un corp metallic și subțire de doar 7.59mm și o greutate redusă de 372 grame, realme Pad Mini este cea mai subțire tabletă din segmentul accesibil, făcând-o confortabilă în utilizare chiar și cu o singură mână. Produsele realme au câștigat inimile tinerilor din întrega lume prin desing-ul lor unic. Nici această tabletă nu face excepție. Pad Mini este oferită în culorile gri și albastru.

Baterie – autonomie pentru toată ziua

realme Pad Mini folosește o baterie de 6400mAh cu încărcare rapidă la 18W. Utilizatorii vor putea viziona continuu videoclipuri de pe internet, oferind 12 ore autonomie de playback video, aproximativ 15 ore de ZOOM și 8 ore de gaming. Cu alte cuvinte, utilizatorii nu trebuie să încarce tableta prea des.

realme Pad Mini dispune și de încărcare rapidă de 18W pentru a încărca rapid bateria tabletei. Mai mult, dispune și de încărcare inversă, deci puteți alimenta pe cablu alt dispozitiv direct din bateria tabletei.

Procesor puternic Unisoc T616

realme Pad Mini folosește procesorul Unisoc T616 la o frecvență de 2.0GHz, un GPU Mali G51 la 750MHz, iar în testul AnTuTu a obținut un scor de 204.454 puncte. Utilizatorii vor avea parte de o experiență fluidă, FPS-uri stabile în jocuri și suficientă putere.

Display de 8.7-inch WXGA+ Fullscreen

realme Pad Mini folosește un ecran WXGA+ de 8.7 inch cu un raport corp-ecran de 84.59% și difuzoare stereo, oferind o experiență de vizionare captivantă și fără margini. Este ideală pentru jocuri și filme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.