Vă invităm la seară de Fado și Tango cu Iulian Bolog și Gabriel Marc

Vă invităm la seri rafinate de muzică de cea mai bună calitate, fado și tango la violă și chitară, nota de vârf: băuturi nobile și degustări de brânzeturi gourmet, în centrul Bucureştiului, la Palatul Noblesse.

0
562
Iulian Bolog si Gabriel Marc vă însoțesc pe acorduri de violă chitară, într-o eleganță desăvârșită, intr - un program variat de muzică internațională.
Ascultă acest articol


București: Doi muzicieni alături de oameni de cultură şi public fain, canta într-o locaţie care respiră istorie – Palatul Noblesse din Bucureşti.

Sunt toţi uniți prin educație, pasiune şi curiozitate pentru frumos.

Iulian Bolog, şef de partida al compartimentului viola din cadrul filarmonicii Mihail Jora, s-a născut în 1982, la Bacău.

„Eu am crescut pe muzică de toate genurile, am făcut pian mai întâi şi după violă. Am cântat de mic peste tot şi cu fiecare ocazie care s-a ivit… din plăcerea de a cânta.

Cântam pentru toată lumea. Le cântam prietenilor tatălui meu până noaptea târziu… voiam să cânt şi să încânt pe toată lumea cu muzica mea de mic.

Şi indiferent de drumurile pe care m-a dus viaţa, mai scurte sau mai lungi, mai uşoare sau mai dificile, mereu am avut viola cu mine. Cred că muzica mea poate schimba vieți, poate inspira și poate apropia oameni.”

Iulian Bolog a studiat de la o vârstă fragedă (5 ani) chiar cu tatăl său, apoi a urmat cursurile Liceului de Artă din Bacău, secţia violă.

Este absolvent al Conservatorului din Cluj-Napoca şi câştigător al unei burse de studii în Stuttgart.

A cântat în calitate de solist cu diferite filarmonici din ţară iar ca mebru în formule camerale a susţinut recitaluri în România, Italia, Franta, Germania, Olanda, China, America, Bulgaria, Spania. A susţinut concerte în Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt şi Atena.

Gabriel Marc maestru al instrumentului, reușește să îi conducă pe ascultători în esența lui Piazzolla şi a altor mari compozitori. Este membru a unor ansambluri camerale şi are o participare constantă în cadrul Filarmonicii Mihail Jora din Bacău.

Gabriel Marc este profesor de specialitate la Colegiul Național „George Apostu” din Bacău, unde, sub îndrumarea să, elevi pasionați de acest instrument, au câștigat premii la concursuri naționale și internaționale.

Este un Vărsător veritabil, calm și calculat, care știe să managerieze orice situație. În „thisCover Bând” este chitarist, însă colegii de trupă îl recunosc că și „solistul din umbră”.

 


Vă invităm la seri rafinate de muzică de cea mai bună calitate – fado și tango la violă și chitară – nota de vârf: băuturi nobile și degustări de brânzeturi gourmet, în centrul Bucureştiului, la Palatul Noblesse.

Iulian Bolog şi Gabriel Marc vă însoţesc pe acorduri de viola chitară, într-o eleganță desăvârșită, într-un program variat de muzică internațională.

Evenimentele se vor desfăşura între orele 18.00 – 20.00 în incinta Palatului Noblesse din Str. Sfiintilor, nr. 7, Mun. Bucureşti, Sect 2.

Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0721 849 396 sau pe adresa noastră de e-mail: management@iulianbolog.com.

LINK BILETE: aici

un eveniment susținut de #MovieNews.ro

Parteneri :
Camera de Comert Bilaterala Romania Portugalia, Five Continents, Cramele Hermeziu, Alexandra Coman, Quintessentially, Thermomix, Dynamic Business Connections, CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE, MovieNews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.