Rainbow Six Siege: Yakuza Bundle

"Unul din cele mai puţin probabile cross-over-uri s-a întâmplat!"

0
716
Ascultă acest articol


Unul din cele mai puţin probabile cross-over-uri s-a întâmplat. Sega a reuşit cumva să introducă Yakuza în Rainbow Six Siege şi este un bundle absolut fenomenal. Pe lângă doi operatori care au primit skin-uri care ar putea fi considerate pur cosplay, mai avem şi un mic teaser pentru un skin elite ce urmează să fie lansat, tot din acest amestec Yakuza şi Siege dar am primit şi un nou Elite foarte interesant separat de acest bundle.

un bundle absolut fenomenal

Cele două noi skin-uri pentru Yakuza sunt pentru Echo şi pentru Hibana (despre care am vorbit aici). Da, Hibana cred că este unul din operatorii cei mai preferaţi pentru skin-uri de către dezvoltatorii jocului. Pentru ea avem un skin ce se numeşte Yakuza Huntress şi este părul şi costumul personajului Sayama din Yakuza 2/Kiwami 2. Pachetul ei vine cu un chibi Kiryu ca charm, iar skin-ul pentru AR Type-89 se numeşte Sotenbori Special şi e mai minimalist vizual cu o mică placă de POLICE undeva pe armă şi o coroană de lauri. Echo în schimb primeşte un skin numit City Defender care are părul şi costumul pe care îl poartă Kiryu în aproape toate jocurile care a devenit element de bază al seriei. Un mic charm cu Goro Majima mai se afla în pachet iar pentru armă MP5SD skin-ul este tatuajul pe care Kiryu îl are în jocuri şi se numeşte Dragon Of Dojima. Superb, alb, clar la fix pe un submachine gun precum MP5SD. Singurul dezavantaj este că bundle-ul este cam scump, dar compensează faptul că este destul de unic şi diferit.

Pe cealaltă parte am primit un nou Elite pentru Kaid. Foarte, foarte neaşteptat. Şi este unul chiar diferit faţă de celelalte. Pentru că de data asta Kaid este tânăr. Cu 20-30 de ani mai tânăr. Avem un Kaid îmbrăcat în haine tradiţionale, de culoare alb cu albastru. Este elgant, cu model tradiţional, chiar şi pantofii au mici detalii tradiţionale. Toate armele primesc skin-ul cu numele pachetului elite, Agent El Fassi. Arată foarte bine skin-ul pe electroclaw, pe pistolul .44 dar cel mai bine se vede pe AUG A3. Este negru este uşor lucios, uşoare urme de uzură să nu pară din plastic. Aproape realist. Dacă ar fi adevărat tot ansamblul acesta ar fi o armă deosebit de frumoasă de expus. Dar cum nu este, măcar o avem în joc.

Tot ce rămâne este de aştept acel nou elite care ni s-a promis la sfârşitul trailer-ului pentru cross-over-ul Siege cu Yakuza. Pentru cine o să fie nu putem decât să ghicim şi cum o să arate doare ne putem imagina dar poate nu mai avem prea mult de aşteptat. Rămâne un pic în aer toată situaţia cu un “în curând”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.