Ascultă acest articol


Dacă ești creator de conținut de gaming, All Stars Adventure are o provocare pentru tine: câștigă calificările din regiunea ta, formează o echipă și luptă pentru câștigarea primei ediții All Stars Adventure – o misiune multi-disciplinară despre abilități, inteligență și curaj în League of Legends.

Cum te poți înscrie dacă ești un creator de conținut:

  • Citește informațiile despre All Stars Adventure pe site
  • Vezi care sunt cerințele de eligibilitate
  • Înscrie-te și învinge-ți adversarii

Dacă ești fan League of Legends sau pur și simplu cauți un nou format de divertisment, urmărește site-ul evenimentului pentru a vedea cine participă la eveniment, în special din scena locală. Streamerii din România vor aprecia că îi susții.

Calificări:

Turneul din acest an reprezintă ediția de inaugurare a All Stars Adventure și va avea cinci calificări naționale, respectiv una pan-regională, ambele având loc online între 20 august și 4 septembrie. Creatorii de conținut din Cehia și Slovacia, Polonia, România, Grecia și Cipru și Ungaria vor avea un loc direct pentru calificare, în timp ce restul țărilor eligibile (Slovenia, Serbia, Croația, Albania, Macedonia de Nord, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Letonia, Lituania și Estonia) vor concura într-o rundă de calificare pan-regională care va stabili cea de-a șasea echipă din etapa finală.

Calendar:

  • Sesiune de calificări #1 – 20 august
  • Sesiune de calificări #2 – 21 august
  • Sesiune de calificări #3 – 3 septembrie
  • Sesiune de calificări #4 – 4 septembrie

Înainte de a vă înscrie, verificați regulamentul și criteriile de eligibilitate atât pentru calificările naționale, cât și pentru cele pan-regionale. Există unele diferențe între cele două sesiuni de calificări.

Votul comunității:

În cazul în care nu v-ați calificat pentru unul dintre primele 4 locuri pentru echipă, nu trebuie să vă îngrijorați. Al 5-lea influencer din echipă va fi ales cu ajutorul comunității, din echipele care s-au clasat pe locurile 5-8 în etapa de calificări.

Votul comunității pentru al 5-lea jucător: 5 – 11 septembrie

Dacă vrei să afli mai multe despre All Stars Adventure și despre cum poți participa, vizitează site-ul evenimentului. Turneul este deschis tuturor creatorilor de conținut din regiune care îndeplinesc criteriile.

Înscrierile pentru All Stars Adventure sunt deja deschise pe site!

Mai multe informații pe https://ro.lolstarsadventure.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.