HMD Global lansează patru noi dispozitive, inclusiv cel mai sustenabil terminal Nokia de până acum, și abonamentul Circular

Circular, cel mai nou abonament la dispozitivele Nokia, a fost anunțat în Regatul Unit și Germania

0
299

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi Circular, un abonament revoluționar centrat pe sustenabilitate. În același timp, compania lansează și patru noi dispozitive, ce includ cel mai sustenabil terminal de până acum, Nokia X30, fabricat din aluminiu reciclat 100% și plastic reciclat în proporție de 65%. În plus, ambalajul mai responsabil și standardul nostru de longevitate promit să reîmprospăteze portofoliul de dispozitive Nokia de-a lungul tuturor gamelor.

 „La HMD Global, casa telefoanelor Nokia, ne dorim ca oamenii să își păstreze telefoanele pentru mai mult timp, iar acest lucru se poate observa în trei arii diferite. În primul rând, am introdus Circular, un abonament cu adevărat circular care le permite utilizatorilor să prelungească durata de viață a terminalelor lor. În al doilea rând, fabricăm dispozitivele Nokia preponderent din materiale reciclate și nu în ultimul rând, continuăm să îmbunătățim longevitatea dispozitivelor prin actualizări ale software-ului și ale sistemului de securitate. Lucrăm din greu în continuare pentru a implementa această abordare la nivel de companie, cu angajamentele noastre de sustenabilitate ce deservesc întregul business, angajamente ce dovedesc determinarea noastră de proteja ziua de mâine”, declară Florian Seiche, CEO, HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane.

Circular, un serviciu de abonare ce redefinește deținerea de terminale, având la bază sustenabilitatea

Se lansează Circular, un nou tip revoluționar de abonament ce ofera un mod mai sustenabil și mai facil de a folosi terminalele și tabletele Nokia. Încurajăm utilizatorii să își păstreze dispozitivele un timp îndelungat printr-o gamă largă de beneficii sustenabile. Circular diminuează impactul negativ pe care deținerea telefoanelor îl poate avea asupra planetei ținând terminalele și tabletele departe de depozitele de deșeuri și oferindu-le o a doua viață. Prin abonamnetul nostru, dispozitivele Nokia trec prin procesul de reciclare, recondiționare și reabonare sau sunt oferite unei cauze caritablie care are cea mai mare nevoie de ele. În plus, le oferă utilizatorilor libertatea de a își alege și de a își schimba abonamentul. Orice deteriorare, pierdere sau furt accidental vor fi rezolvate fără alte costuri lunare, iar înlocuirea rapidă a dispozitivului poate fi realizată la nevoie.

Nokia X30 5G vine cu cea mai mică amprentă asupra mediului de până acum, precum și cea mai bună experiență de fotografie PureView

Nokia X30 5G este construit cu o carcasă realizată în întregime din aluminiu reciclat, iar spatele dispozitivului este realizat în procent de 65% din plastic reciclat, asftel Nokia X30 5G devenind cel mai sustenabil terminal al nostru de până acum, inclusiv în ce privește ambalajul. Folosirea unei cutii realizate în întregime din materiale certificate FSC și 94% hârtie reciclată reduce din emisiile de CO2 produse de transport, fapt ce a putut fi implementat prin eliminarea încărcătorului, pentru a reduce din cantitatea deșeurilor electronice.

Fără niciun compromis în ceea ce privește performața dispozitivului, Nokia X30 vine cu specificații premium, inclusiv cea mai bună experiență fotografică oferită până acum de terminalele noastre. Camera PureView de 50MP utilizează Stabilizarea Optică a Imaginii (OIS) și Inteligență Artificială (AI) pentru a capta un unghi ultra-wide uimitor și pentru fotografii viu colorate pe timp de noapte. Camera este protejată de sticla rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® cu DX+ ce permite ca un procent de 98% din lumină să ajungă la senzorul principal, iar conținutul este adus la viață pe ecranul PureDispaly de 6,43 inchi prin culori intense și o experiență plăcută de vizionare.

Nokia G60 5G aduce sustenabilitatea prin longevitate cât mai multor oameni

Conceput într-un mod sustenabil cu un spate realizat în întregime din plastic reciclat și o carcasă fabricată în procent de 60% din același material, Nokia G60 5G aduce în premieră în seria G longevitatea seriei X. Ajutând clienții să-și păstreze telefonul pentru mai mult timp, acesta vine cu promisiunea „3-3-3”: trei ani de actualizări[1] ale sistemului de operare Android, trei ani de actualizări lunare de securitate și o garanție extinsă de trei ani[2] fără costuri suplimentare. Împreună cu ecranul său de 6,58 inchi FHD+ 120Hz pentru o derulare lină și o cameră triplă AI de 50MP, Nokia G60 5G face experiențele premium mai accesibile.

Nokia C31 este noul eroul al seriei C, livând în ceea ce privește durabilitatea cu o durată de viață a bateriei de trei zile

Nokia C31 este cel mai nou terminal din populara serie C. Acesta oferă durabilitatea consacrată, un ecran HD+ îmbunătățit, de 6,7 inchi, și o durată de viață a bateriei de până la trei zile[3] cu funcții de economisire a bateriei ajutate de Inteligența Artificială (AI). În plus, vine cu cel mai recent sistem de operare Android, camere triple atât în ce o privește pe cea principală, cât și pe cea frontală, și susținute de Camera by Google, precum și o protecție îmbunătățită cu rezistență la praf și umiditate. Cei doi ani garantați de actualizări de securitate periodice aduc protecție maximă și o durabilitate superioară prin protecția IP52, de la unul dintre cele mai riguroase standarde de producție din lume – totul la un preț ultra-accesibil, perfect pentru a iniția pe oricine în lumea terminalelor.

Nokia T21 – de încredere, conceput să dureze și o sursă de energie potrivită familiilor

Conceput cu o carcasă dură din aluminiu, inclusiv o husă pentru antenă realizată în procent de 60% din plastic recilat, noul Nokia T21 aduce toată durabilitatea și promisiunile la care te-ai aștepta de la o tabletă Nokia. Doi ani de actualizări software ale sistemului de operare Android[4] asigură că terminalul rămâne la zi și în interior. Protecția de vârf din industrie, cu până la trei ani de actualizări lunare de securitate, îl face ideal pentru întreaga familie. Pornind la drum cu succesul predecesorului său, este îmbunătățit prin multiple funcții cerute de fani, cum ar fi streaming video HD, apeluri vocale și opțiunea de plată prin NFC.

NFC[5] vă va ajuta afacerea în efectuarea plăților și va putea scana etichetele NFC, în timp ce funcția Second Screen vă va permite să vă extindeți și să controlați computerul Windows. Și, dacă vă simțiți creativ, schițați-vă ideile, notați-vă informații sau desenați următoarea capodoperă cu un stylus pen activ[6].

 Noile accesorii audio Nokia se alătură călătoriei către sustenabilitate

Oferind o calitate a sunetului de încredere inclusiv în deplasare, noul difuzor Nokia Portable Wireless Speaker 2, complet impermeabil, vine cu un design exterior[7] din material 100% reciclat și o autonomie uimitoare a bateriei, de 22 de ore[8].

Noile căști Nokia Clarity Earbuds 2 Pro vin într-o carcasă de încărcare realizată 100% din plastic reciclat și oferă o experiență audio bogată, neîntreruptă, și cu un sistem Hybrid Active Noise Cancelling.

Prețuri și disponibilitate

Cele patru noi dispozitive vor fi disponibile în magazinele internaționale de specialitate începând de astăzi.

  • Nokia X30 5G va fi disponibil în România din 20 septembrie, în culorile Cloudy Blue sau Ice White, cu configurații de memorie și stocare de 6/128 GB și 8/256 GB, la un preț recomandat începând cu 2299 RON.
  • Nokia G60 5G va fi disponibil în România din 20 septembrie, în culorile Pure Black sau Ice Grey, cu configurații de memorie și stocare de 6/128 GB și 4/64 GB, la un preț recomandat începând cu 1599 RON.
  • Nokia C31 va fi disponibil în culorile Mint, Charcoal and Cyan, cu configurații de memorie și stocare de 3/32 GB, 4/64 și 4/128 GB. Verificați disponibilitatea locală.
  • Nokia T21 va fi disponibil în România din 15 noiembrie, în culoarea Charcoal Grey, cu configurații de memorie și stocare de 4/64 GB și 4/128 GB, la un preț recomandat începând cu 1299 RON.

Accesorii

  • Nokia Portable Wireless Speaker 2 va fi disponibil în România începând din octombrie, în culoarea neagră, la un preț recomandat începând cu 279 RON.
  • Căștile Nokia Clarity Earbuds 2 Pro vor fi disponibile în România din 20 septembrie, în culoarea neagră, la un preț recomandat începând cu 199 RON.

Circular este disponibil pentru o selecție de dispozitive listate pe Nokia.com/phones în Marea Britanie și Germania, cu o extindere la nivel global planificată pentru următoarele luni.

[1] Începând cu data de lasare a dispozitivului

[2] Consultați condițiile de garanțile ale producătorului

[3] Bazat pe testul de utilizare reală realizat de HMD Global. Vedeți mai multe informații pe https://www.nokia.com/phones/nokia-C31

[4] Începând cu data de lasare a dispozitivului

[5] Doar versiunea WiFi + 4G NFC

[6] Stylusul nu este inclus. Compatibil cu stylusuri active care utilizează tehnologia WGP și/sau AES 2.0.

[7] Carcasă realizată 100% din deșeuri post-consum certificate și plasă pentru difuzoare din aluminiu 100% reciclat

[8] Bazat pe testul de utilizare real realizat de HMD Global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.