Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio, OBS sărbătorește 10 ani cu lansarea variantei OBS Studio 28.0, care va avea loc astăzi. Mai mult, popularul streamer WATCHHOLLIE împărășește cu noi cum folosește OBS și un GeForce RTX 3080 întrun singur PC pentru a își duce streamurile la următorul nivel.

Noul update OBS 28.0 oferă streamerilor noi îmbunătățiri și funcții precum:

  • Fundal virtual NVIDIA Broadcast bazat pe inteligență artificială, care permite streamerilor să elimine sau să înlocuiască fundalul fără a fi nevoie de un ecran verde fizic
  • Eliminarea ecoului din cameră în timpul stream-urilor
  • Suport pentru codare video eficientă (HEVC sau H.265) și high-dynamic range (HDR) care îmbunătățește compresia video cu 15%, permițând utilizatorilor să facă stream pe platformele compatibile, precum YouTUbe, la o calitate mai mare.

Această lansare este benefică pentru streameri precum WATCHHOLLIE, care a făcut trecerea de la editare video și publicare pe YouTube, la stream-uri live pe Twitch. Atunci când și-a pornit canalul, Hollie a trebui să învețe noi moduri de a crea conținut. Acum, învață următoarea generație de streameri și evidențiază cum tehnologia de transmisie NVIDIA, împreună cu o placă video GeForce RTX 3080 o ajută să își ducă streamul la următorul nivel.

Află mai multe despre lansarea versiunii OBS 28.0 cu tehnologia NVIDIA Broadcast și despre WATCHHOLLIE în postarea de blog În NVIDIA Studio din această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.