Ascultă acest articol

După ceva aşteptări, suspans şi mister a apărut şi skin-ul elite care ne-a fost promis cu lansarea pachetului crossover între Yakuza şi Rainbow Six Siege. Şi acesta are o parte rea şi o parte bună.

unul dintre cele mai spectaculoase Elite-uri din ultima perioadă

Partea rea este că la fel ca şi skin-ul din bundle cu Kiryu, este pentru Echo. Deci efectiv ai două skin-uri foarte premium pentru acelaşi operator. Partea bună este că aş băga mâna în foc să zic că e unul dintre cele mai spectaculoase Elite-uri din ultima perioadă. Şi nu zic asta doar că sunt fan Yakuza. Goro Majima este unul din cele mai memorabile personaje care au existat în gaming şi tot costumul pentru Echo este perfect reprodus de la păr și până la sacou și pantaloni.

Yokai-urile lui Echo vin cu un irezumi cu o “hannya mask”, în timp ce skin-ul de pe MP5SD, Bearing 9, P229 şi Supernova combină acea mască cu elemente care fac parte clar din costumaţia lui Goro Majima. Mad Dog of Shimano, numele skin-ului elite, nu ar fi complet fără acea animaţie de final care în afară de faptul că e foarte fun şi nu e cringe că cea de la Dokkaebi de exemplu, compensează foarte mult acel aspect negativ pentru că se potriveşte foarte bine şi cu skin-ul lui Kiryu şi asta face perfectă combinaţia de bundle şi elite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.