În NVIDIA Studio cu artistul 3D autodidact Lorenzo Drago

0
383
Ascultă acest articol


Lorenzo Drago, un creator de conținut viral, care a devenit artist NVIDIA 3D vine În NVIDIA Studio săptămâna aceasta pentru a ne povesti mai multe despre reproducerea realistă a Toyama, stația de tren Etchū-Daimon din Japonia, care a fost adusă la viață cu ajutorul laptopului său care are o placă video NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER. Stația de tren ultra realistă a lui Drago a adunat peste 2 milioane de vizualizări în sub 4 luni.

Placa sa video GeForce RTX a fost maim ult decât capabilă să gestioneze lucrurile dificile din acest proiect, utilizând tehnologii precum NVIDIA OptiX ray tracing accelerat de RTX și NVIDIA DLSS, precum și funcții accelerate de placa video și de AI din aplicații creative precum Blender, Adobe Substance 3D Painter, Unreal Engine 5 și Adobe Premiere Pro. Toate acestea l-au ajutat pe Drago să sculpteze cu atenție scena din gară și să simuleze iluminarea din lumea reală, creând astfel un simț foarte mare al realismului.

Află mai multe despre artistul 3D autodidact Lorenzo Drago din postarea de blog În NVIDIA Studio din această săptămână.

Pentru cei care caută mai multe tutorial despre grafică fotorealistă sau inspirație, puteți vedea tutorialul Detailed World Building al artistului Javier Perez, precum și seria din 3 părți Create Impressive 360 Panoramic Concept Art, de la Vladmir Somov. Sunt multe alte videoclipuri care pot fi găsite pe canalul de YouTube Studio și care oferă tutoriale gratuite pentru artiști din toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.