FABELMANS: Povestea unei vieți aparte a luat acasă cel mai râvnit premiu al serii la Globurile de Aur 2023

0
327
Ascultă acest articol


Fabelmans: Povestea unei vieți aparte a luat premiul pentru cel mai bun film în cadrul galei Globurilor de Aur 2023. Fabelmans: Povestea unei vieți aparte, regizat de Steven Spielberg, spune o poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat. Filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate și compasiune.

Steven Spielberg a acceptat premiul pentru filmul său autobiografic profund personal, amintindu-și anii petrecuți ca asistent personal al regizorului John Cassavetes. „Le-am luat cafea, le-am luat tot ce au vrut ei – am alergat după delicatese și le-am luat orice și-au dorit. Deci, de aceea îmi tratez asistentii atât de amabil, pentru că știu cum este”, a spus Spielberg. “Mulțumesc!”

O producție AMBLIN ENTERTAINMENT, FABELMANS: Povestea unei vieți regizat de Steven Spielberg este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.