Comic Con România sărbătorește 10 ani în 2023 Află când va avea loc următoarea ediție

0
1364
Ascultă acest articol


Anul acesta marchează cea de-a zecea ediție Comic Con România care va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo în București. Însă nu este singura!

În cei 10 ani de existență, Comic Con și-a consolidat poziția celui mai important eveniment din sudul și estul Europei, dedicat pasionatilor de filme, seriale, jocuri video, board games, benzi desenate și nu numai. Pentru a marca primul deceniu de Comic Con, organizatorii pregătesc și alte evenimente pe care le vor dezvălui în curând.

De ce este Comic Con special? Pentru că este singurul eveniment de acest tip din România care oferă șansa persoanelor care îndrăgesc filmele și serialele să își întâlnească actorii preferați, dar și pentru că este singurul eveniment din România care caută an de an o formă prin care să ofere activități culturale pentru o generație tânără care își pierde ușor interesul pentru cultură în forma tradițională. Pentru că suntem conștienți că publicul tânăr este mult mai activ în spațiul digital, din acest motiv, Comic Con este locul de interacțiune fizică, unde internetul și cultura prind viață în diverse forme.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Cea de-a zecea ediție Comic Con se anunță a fi una dintre cele spectaculoase de până acum, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize și momente inedite. Mai mult, va fi doar primul eveniment dintr-o serie întreagă pregătită pentru 2023.

În cursul săptămânii, vor fi disponibile și primele bilete early blind, urmate de cele early-bird pe www.comic-con.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.