Un actor din Masca lui Zorro și Once Upon A Time vine la Comic Con în București

0
564
Ascultă acest articol


Tony Amendola, actor cunoscut pentru rolurile lui Don Luiz în Masca lui Zorro, Maestrul Bra’tac din Stargate SG-1 și Geppetto din Once Upon A Time vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București, cel mai mare eveniment non muzical din România, care va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo.

Și pentru că în 2023, Comic Con împlinește un deceniu, evenimentul din luna mai va fi doar primul dintr-o serie întreagă care se va desfășura pe tot parcursul anului.

Tony Amendola este, așadar, primul invitat anunțat cu care fanii vor avea șansa să se întâlnească, să se fotografieze sau să obțină autografe. Cu o carieră de 45 de ani, actorul a interpretat zeci de roluri, printre cele mai cunoscute culturii pop fiind cele din Stargate SG-1, continuarea filmului Stargate din 1994, una dintre cele mai populare producții science fiction din istorie, precum și Once Upon A Time, serialul care îmbină universurile fantastice din povești și basme cu lumea reală.

Tony Amendola a mai jucat și în filmele horror Annabelle și The Curse of La Llorona și a interpretat personaje episodice în numeroase serii precum The X-Files, Seinfeld sau Star Trek: Voyager. Actorul de origine italiană și-a împrumutat vocea și unor personaje din jocuri video: în World of Warcraft, a fost Khadgar, unul dintre personajele cheie ale jocului, iar în Star Wars Jedi: Fallen Order, l-a interpretat pe cercetătorul Jedi, Eno Cordova.

Biletele pentru autografe și fotografii cu Tony Amendola, precum și cele pentru acces la eveniment vor fi disponibile incepand din Aprilie pe tickets.comic-con.ro.

Comic Con România sărbătorește anul acesta 10 ani în care a adus mai aproape de fani universurile jocurilor, filmelor, serialelor și benzilor desenate. Evenimentul a devenit în scurt timp cel mai mare de acest gen din România și unul dintre cele mai mari și mai relevante din Europa, poziționându-se și ca cel mai amplu în zona de gaming și tehnologie.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Cea de-a zecea ediție Comic Con se anunță a fi una dintre cele spectaculoase de până acum, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize și momente inedite. Mai mult, va fi doar primul eveniment dintr-o serie întreagă pregătită pentru 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.