Update-ul 3.5 pentru Blender alimentează crearea de conținut cu ajutorul plăcilor video NVIDIA GeForce RTX

0
326
Ascultă acest articol


Sărbătorim ediția cu numărul 50 În NVIDIA Studio cu update-uri!

Astăzi vorbim despre Blender, cea mai populară suită de creație 3D din lume, și update-ul major pe care îl primește odată cu versiunea 3.5 care vine cu suport pentru shadere Open Shading Language (OSL) cu motorul ray-tracing NVIDIA OptiX. În același timp, artistul Pablo Reche Beltrán, aka AuraProds vine În NVIDIA Studio pentru a împărtăși cu noi scurtmetrajul inspirat din Jurassic Park.

Noul update 3.5 pentru Blender permite acum artiștilor 3D să folosească shadere în Cycles și să le randeze pe plăci video NVIDIA RTX, îmbunătățind semnificativ eficiența și randarea scenelor care folosesc OSL pentru a fi de 36 de ori mai rapide decât până ok. Înainte, asemenea fluxuri au fost limitate de randare pe CPU. Află mai multe de aici.

Artistul 3D Pablo Reche folosește în mod regulat Blender pentru a-și aduce proiectele la viață. Pablo s-a folosit de amintirile în care urmărea filmele Jurassic Park pentru a crea scurtmetrajul folosind Blender și funcții AI accelerate de RTX datorită plăcii video GeForce RTX 4080 pentru a transforma desenele verișorului său mai mic în 3D. Atunci când a terminat această parte, a folosit encoderele duale AV1 de pe RTX 4080 pentru a înjumătăți timpul de exportare.

Pentru a afla mai multe despre munca lui Pablo Reche, verifică postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta. Nu uita să vizitezi canalul de YouTube al lui Pablo și canalul de YouTube NVIDIA Studio care include un playlist Blender

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.