XPG lansează sursa XPG CYBERCORE II Platinum

0
300
Ascultă acest articol


XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniștii Esports și pasionații de tehnologie, a anunțat astăzi lansarea globală a celei mai noi serii de surse de alimentare modulare certificate ATX3.0 Platinum, XPG CYBERCORE II.

Oferind două modele de 1000W și respectiv 1300W, noua gamă răspunde nevoilor entuziaștilor DIY avizi de energie, gamerilor axați pe performanță și stațiilor de lucru bazate pe ATX echipate cu procesoare video de ultimă generație. Ambele versiuni sunt conforme ATX3.0 cu un conector PCIe 5.0 12VHPWR (12+4 Pin), având în același timp o soluție termică proiectată în colaborare cu Nidec. Această serie oferă unele dintre cele mai reci și mai silențioase PSU-uri de performanță pregătite pentru următoarea generație, aflate în prezent pe piață.

Cu suport pentru ATX3.0 și PCIe 5.0

Sursele de alimentare XPG CYBERCORE ll Platinum îndeplinesc toate cerințele stricte ale Intel ATX3.0 și oferă o gestionare rapidă și convenabilă a cablurilor, fiind complet modulare și special concepute pentru plăci grafice de înaltă performanță și sisteme cu nevoi mari de consum de energie. Ca atare, modelele XPG includ un conector și un cablu de 12VHPWR (12+4 pini) chiar din cutie pentru aplicații PCIe 5.0, oferind fiabilitate și compatibilitate cu cele mai recente și chiar viitoare componente.

Certificare Cybenetics ETA PLATINUM și LAMBDA A

Seria XPG CYBERCORE ll stabilește un nou punct de referință pentru sursele de alimentare cu dublă certificare. A primit certificări Platinum atât de la Cybenetics, cât și de la 80 PLUS, oferind o rată de eficiență de 92,91%, mai mare decât standardul de bază al certificării Platinum. Mai mult, certificarea Cybenetics Lambda A pentru acustică este o dovadă a ventilatorului premiat XPG VENTO PRO 120 PWM, proiectat în colaborare cu Nidec. Garantată pentru o durată de până la 60.000 de ore la 60°C, această soluție asigură o răcire extrem de eficientă, oferind în același timp unele dintre cele mai ridicate performanțe de reducere a zgomotului la nivelul ATX Platinum disponibile în prezent. Performanțele termice și acustice sunt și mai impresionante dacă le asociem cu lungimea compactă a unității, care măsoară doar 16 cm. Dimensiunea extrem de redusă permite constructorilor de PC-uri să maximizeze mai bine spațiul din interiorul oricărui șasiu ATX, ceea ce se traduce printr-o mai bună gestionare a cablurilor și mai mult spațiu pentru hardware suplimentar.

Calitate dincolo de așteptări

Seria XPG CYBERCORE ll se caracterizează printr-o măiestrie impecabilă și materiale de construcție de înaltă calitate, cum ar fi condensatorii 100% japonezi – o necesitate pentru sursele de alimentare din acest segment de produse. De asemenea, noile modele dispun de un circuit DC-to-DC care reduce zgomotul, un circuit integrat de gestionare a puterii (PMIC) pentru a controla nivelurile de tensiune și alte mecanisme de protecție, precum și un convertor de putere ridicată PFC intercalat.

În general, această serie dispune de o topologie unică, care asigură calitatea și stabilitatea la un nivel superior de eficiență.

Protecție cuprinzătoare și garanție de 10 ani

Sursa de alimentare XPG CYBERCORE II cu certificare Platinum oferă opt protecții complete de nivel industrial (OPP, UVP, OVP, SCP, OTP, OCP, NLO și SIP) și oferă o garanție de 10 ani, astfel încât utilizatorii pasionați, gamerii și profesioniștii să fie liniștiți mulți ani de acum încolo.

Pentru mai multe informații despre produs, vizitați XPG aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.