Indiana Jones and the Dial of Destiny – Afiș și Trailer

0
474
Ascultă acest articol

Indiana Jones revine! Cel mai faimos arheolog al lumii se pregătește să revină pe marile ecrane în cel de-al cincilea film al seriei. Fanii din întreagă lume așteaptă cu nerăbdare acest moment și abia acum au primit o primă confirmare a faptului că filmul a intrat în faza de post-producție, odată cu lansarea primului trailer și a poster-ului oficial.

Trailer-ul și poster-ul pentru Indiana Jones and the Dial of Destiny au fost lansate recent de către studiourile Lucasfilm și Disney, iar fanii sunt deja încântați de ceea ce au văzut. După cum se poate observă din trailer, acesta este un film plin de acțiune, cu o grafică impresionantă și cu Harrison Ford în rolul principal. Trailerul începe cu o serie de imagini din filmele anterioare ale seriei Indiana Jones, oferindu-ne astfel o retrospectivă a aventurilor pe care acesta le-a trăit în trecut. Apoi, se trece la prezent, arătându-ne un scurt fragment din noul film. În trailer putem vedea că Indiana Jones are o nouă misiune de îndeplinit, cu acțiunea plasată în anii ’60. Filmul este regizat de James Mangold, cunoscut pentru filme precum Logan și Ford vs Ferrari, și promite să fie o adevărată aventură pentru fanii seriei.

De asemenea, poster-ul oficial al filmului a fost lansat în tandem cu trailer-ul. Posterul este simplu, dar emblematic, prezentând chipul lui Indiana Jones cu privirea îndreptată spre orizontul îndepărtat. Sub acesta se găsește numele filmului și dată lansării: “Indiana Jones 5 – Only în Theaters July 30, 2023”.

Deși detaliile despre acțiunea filmului sunt încă ținute sub strictă secretomanie, fanii pot fi siguri că vor găși multe elemente familiare din filmele anterioare ale seriei Indiana Jones, precum arheologia, misterele și descoperirile epice. Mai mult decât atât, acesta va fi ultimul film în care Harrison Ford va juca rolul lui Indiana Jones, astfel încât fanii seriei trebuie să se pregătească pentru o despărțire definitivă de personajul lor preferat.

Până pe 30 iulie, este destul timp pentru a (re)vedea filmele anterioare ale seriei și pentru a ne pregăti pentru una din cele mai așteptate premiere ale anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.