Diablo IV a atins stadiul GOLD de dezvoltare

0
508
Ascultă acest articol


Blizzard Entertainment a anunțat că Diablo IV a atins stadiul “GOLD”, ceea ce înseamnă că dezvoltarea jocului a fost finalizată și jocul este pregătit pentru a fi produs pe scară largă. Într-o postare pe blog, General Manager al jocului, Rod Fergusson, a scris că aceasta este o realizare importantă pentru echipa de dezvoltare și a mulțumit fanilor pentru susținerea lor.

Deși Diablo IV este acum finalizat, nu va fi lansat imediat. Blizzard intenționează să folosească perioada până la lansarea oficială pentru a efectua teste suplimentare și pentru a îmbunătăți jocul. Barriga a spus că dezvoltatorii sunt încă concentrați asupra adăugării de conținut și funcții noi, inclusiv o campanie de joc captivantă, evenimente mondiale și PvP.

Diablo IV este un joc de acțiune RPG în care jucătorii luptă împotriva forțelor întunecate ale iadului și va debuta din 6 iunie pe PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, și PC via Battle.net, pre-comenzile fiind deja disponibile fiind însoțite de bonusuri in-game.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.